Ilyen lesz a harc a Persona 5 Strikersben

Február végén érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre a Persona 5 mellékága, ami bár külsőségekben kísértetiesen hasonlít az Atlus legutóbbi JRPG-jére, a felszín alatt mégis jelentősen különbözik tőle.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#8
#6: Mert ez már olyan 10-15 éve szokás, hogy sikeres játékhoz készül egy musou típusú folytatás/előzmény/spin-off. A Zelda után a Persona 5 is így járt most :).
#7
#6: a mai fiataloknak folyamatos pörgős akció kell, nem tudnak kivárni egy 3 másodperces kört és utána megnézni a harci animációt, az ő generációjuknak már ez lesz a jrpg xD egy szeméttartályban ülve valós időben ütik el a kelpieket
#6
Miért?? Miért kell folyton a sikeres jrpg-ket kirángatni a saját világukból??
Egy akciójátékba sem tesznek soha körökre osztott harcot, hogy az rpg-gamerek is játsszanak vele.
De az összes nagy régi rpg-vel "próbálnak mindenkit megnyerni". Marhára nem kéne, vagy lesz belőle egy Final 15-szerű borzadály.
(mellékesen az utóbbi évek legjobb jrpg játékai, Persona 5, Tales of Berseria, Dragon Quest 14, Legend of Heroes, mind a régi jó körökre osztott harcot használják)
#5
Első napos vétel.
#3
Én meg szívesebben láttam volna az 5-öt gépen, mint ezt a lökedék spinoffot. Gondolom arra a játékra van valami szerződés, ezt meg "gondolom" nem fogom így megvenni.
#2
Titkon nagyon akartam egy story sequel-t a P5-höz, de ezt a Dynasty Warriors szerű harcot még szokni kell..