Továbbra is toboroz a Naughty Dog az új játékához

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 15.
  • Hír
Link másolása
Már tavaly nyáron, rögtön a The Last of Us: Part II megjelenése után is hallottunk arról, hogy nem veszi ki a jól megérdemelt szabadságát a Naughty Dog, és már az új PS5-ös játékán dolgozik. Most úgy tűnik, még nagyobbra hízott a projekt.

Elképesztő évet zárt tavaly a Naughty Dog és legújabb játéka, a The Last of Us: Part II. Mind a játék, mind pedig a stúdió sorra zsebelte be a díjakat a Golden Joystick-díjátadón vagy a The Game Awardson, illetve a GK olvasói és a szerkesztőség is a szívébe zárta Ellie és Abby kalandját.

Azt gondolnánk, hogy ezek után a fejlesztők szusszannak egyet, és épp a megérdemelt pihenésüket töltik, azonban mint az korábban már kiderült, most is nagyban dolgoznak a következő, immár PlayStation 5-ös projektjükön.

A fenti képből és Neil Druckmann legutóbbi tweetjéből ráadásul az is jól látható, hogy a legutóbbi hirdetésükkel összehasonlítva jelentősen megnőtt a betöltendő pozíciók száma a csapatnál, vagyis a projekt szépen gyarapodik: a művészektől kezdve játékdizájnereken át egészen a teszterekig szinte mindenhova keres megfelelő szakembert a stúdió. 

Sajnos azt továbbra sem tudni, hogy a csapat a The Last of Us: Part III-on, vagy esetleg egy teljesen új IP-n dolgozik, mindenesetre a pálya és környezetdizájneri pozíciónál még mindig a "single player" van kihangsúlyozva.

10.
10.
RangerFox
#9: Ez így ebben a formában nem igaz.
9.
9.
cyberstaker
#7: Az Uncharted szériát hivatalosan is lezárta a stúdó a Lost Legacy val.
8.
8.
Ps fanboy
#7: 6 év múlva kiderül. Xd
7.
7.
Viktor_The_Best
Ha tippelnem kéne akkor egy új Uncharted rész jön ps5 - re. Azt nagyon adnám.
6.
6.
mamgu
#5: Egy remake, vagy egy reboot, bármelyikre vevő lennék.
5.
5.
DarkCrash
Egy Jack & Daxter odavagna rendesen :)
3.
3.
Kisjack241
De imádnék egy ND sci-fi játékot!
2.
2.
Zisten
Szerintem ők bizonyítottak már annyira az elmúlt generációkban, hogy nem kell állandóan folytatásokat készíteniük, simán csinálhatnak új IP-t is, mert el tudják adni.

Tlou3 szerintem nem lesz...most.
Nekem ez elég lezárás volt.
Valahogy nem is igényelném a folytatást.
Inkább új IP kellene.
1.
1.
Buggy
Ha jól emlékszem a Last of Us part two után nagyon sokan hagyták el a stúdiót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...