Továbbra is toboroz a Naughty Dog az új játékához

Már tavaly nyáron, rögtön a The Last of Us: Part II megjelenése után is hallottunk arról, hogy nem veszi ki a jól megérdemelt szabadságát a Naughty Dog, és már az új PS5-ös játékán dolgozik. Most úgy tűnik, még nagyobbra hízott a projekt.

Elképesztő évet zárt tavaly a Naughty Dog és legújabb játéka, a The Last of Us: Part II. Mind a játék, mind pedig a stúdió sorra zsebelte be a díjakat a Golden Joystick-díjátadón vagy a The Game Awardson, illetve a GK olvasói és a szerkesztőség is a szívébe zárta Ellie és Abby kalandját.

Azt gondolnánk, hogy ezek után a fejlesztők szusszannak egyet, és épp a megérdemelt pihenésüket töltik, azonban mint az korábban már kiderült, most is nagyban dolgoznak a következő, immár PlayStation 5-ös projektjükön.

A fenti képből és Neil Druckmann legutóbbi tweetjéből ráadásul az is jól látható, hogy a legutóbbi hirdetésükkel összehasonlítva jelentősen megnőtt a betöltendő pozíciók száma a csapatnál, vagyis a projekt szépen gyarapodik: a művészektől kezdve játékdizájnereken át egészen a teszterekig szinte mindenhova keres megfelelő szakembert a stúdió. 

Sajnos azt továbbra sem tudni, hogy a csapat a The Last of Us: Part III-on, vagy esetleg egy teljesen új IP-n dolgozik, mindenesetre a pálya és környezetdizájneri pozíciónál még mindig a "single player" van kihangsúlyozva.

10 komment - szólj hozzá!