Hitman 3 - PC-n bajos az előző részek integrációja

A Hitman 3 egyik legnagyszerűbb különlegessége, hogy a játék önmagába integrálja az előző két epizód tartalmait, ha már egyszer megvásároltuk azokat. Igen ám, de az Epic Games Store exkluzivitása PC-n bezavar a képletbe.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
Ha jól értettem akkor ha most megveszem akkor megkapom az első részt is felújítva. A 2. részt akciósan megveszem mint 3. rész dlc-je. De ez maga a teljes játék, vagy csak pályák. Annyira katyvasz az egész. Amúgy ez nekem megérné mert egyik részel sem játszottam :)
#9
#8: Gondolom azért, mert így csak egyszer 100GB-t kell feltelepítened. Viszont ha felrakod az első két részt is, az pluszba még 100GB lesz részenként. Illetve az első epizód mérete nem tudom mennyi egészen pontosan, de a második felvonást nem olyan rég raktam fel Steamen és 135GB. Plusz ilyenkor rendre a 3. rész grafikai minőségére és játékmechanikai újításaira húzzák fel az első két rész pályáit is. Nem mintha az előző részek olyan csúnyák vagy játszhatatlanok lennének, de ez is lehet egy szempont.
#8
En nem értem ezt az integrációt ami itt a cikk ben van. A Hitman 3 egy teljes értékű játék saját pályáival nem? Akkor miért akarja bárki is játszani benne az előző rész pályáit? Ha a Hitman 1-2 vel akarsz játszani, inditsd el azokat a játékokat. Valaki tudna választ adni erre, mert továbbra sem értem.
#7
Ha konzolon jàtszom ès "behuzom" alà az első kèt rèszt akkor series x /ps5 esetèn a règi pàlyàk is fel lesznek pimpelve?
#6
#2: Behúzom az ingyeneseket böngészőben oszt jól van.
Kliensüket csakis virtualizált windows-on raknám fel amin semmi sincs azon kívül.
De még nem adtak semmi olyat ami miatt ezt meg kellett volna lépnem.
#4
#1: Gondolod te. Akit érdekel megveszi ugyanúgy ahogy eddig is
#3
Nem kicsit pofátlanság amit a mostani cégek megengednek maguknak. Ha valami trilógia, akkor az jelenjen is meg normálisan ugyanazokon a platformokon amelyeken az elődjei is. Nem az hogy terelgetik a vásárlókat mint a birkát.
#1
Nem vagyok egy hitman és nem vettem meg egyik részét sem, de ezzel a fiaskóval elérték azt, hogy más se vegye meg, lol.