Cyberpunk 2077 - mesterkélt volt a 2018-as demó

Egyre több információ szivárog ki a Cyberpunk 2077 kulisszái mögül, az összképet látva pedig talán nem is olyan meglepő a végeredmény. Jason Schreier a hamis bemutatóról és a későn megkezdett fejlesztésről írt a legújabb riportjában.
  • Írta: szlav

Kommentek

#104
#102: Dulva
#103
#101: A kollégák elfelejtették,hogy bárkiről bármit,de a zsiráfokról online csak szépet.;)
#102
#101
Hát itt meg mi történt ?
#100
#94: Vasúton közbeszerzéseken 99%-ban 2 választás van:
Osztrák Swietelsky, vagy magyar Mészáros & Mészáros.

Innentől egyértelmű kit preferálnak, de uniós támogatásokba véletlenül bele szoktak csúszni olyan megkötések amiket csak a Swietelsky tud teljesíteni...
#96
#94: Ekkora naivitás már a zsenialitást határát súrolja. Persze, minden fasza, csak a komcsi média ferdít.... persze.
#93
#91: Ja, és az ennek a kormánynak is felróható amit említettem , hogy nem lehet hosszú távra tervezni. Ki mer így “kockáztatni” vagy belevágni valamibe, amikor semmi garancia hogy meddig áll fent ez az állapot ? Lásd, pl. akár a KATA szinte teljes ellehetetlenítését... ilyet basszus nem lehet csinálni, mert ez hozza magával hogy mindenki ügyeskedni kezd, és rövid távra tervez.
#91
#88: Igen, csak sajnos ez most is sógor/koma/cimbi alapon megy....

És ütős gazdaság meg “jólét” nem lesz abból hogy a munkavállalók jó része külföldi multinál “gürizik”. És ha itt tartunk ezek is óriási kedvezményeket kapnak a maradásért , mert még mindig jobb hogy legalább biztosítanak munkahelyeket..
#87
#85: Tiszta sor ( mindenhol van ez ) csak nem mindegy az elvonás mértéke, meg az újraelosztás hatásfoka. Nem akarok itt gazdasági fejtegetésekbe belemenni, de szerintem nálunk az is gond hogy borzasztó rövid a Magyar tulajdonban levő KOMOLY cégek listája. És ( most a "csókos" utat ne nézzük ) ilyen feltételek mellet annak is nagyon kicsi az esélye hogy egy cég önerőből ki tudjon emelkedni. Ráadásul túl sűrűn és / vagy drasztikusan változnak a szabályok... Borzasztó nehéz hosszú távra tervezni...