Összefoglaló a Super Mario 3D World újrázásához

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 17.
  • Videó
Link másolása
A múltkori előzetest követően, amely a Bowser's Fury kiegészítőt harangozta be, a minap egy hosszabb összefoglaló videót is kiadott a Nintendo a megújult Super Mario 3D Worldhöz. Itt van minden, amit tudnod kell a játékról!

A Super Mario 3D World + Bowser’s Fury február 12-én jelenik majd meg Nintendo Switchre, és az eredetileg Wii U-ra bemutatkozott játék újrázását tisztelhetjük a személyében. Az alapjáték története szerint Mario, Luigi, Peach és Toad Sprixie Princess megmentésére indul, amit a Nintendo némi finomhangolással, bővített tartalom mellett tesz élvezhetőbbé a hibrid konzolon.

Ilyen apróság például, hogy a karakterek valamivel gyorsabban futnak, illetve a Super Bell használata esetén magasabbra másznak, mint az eredeti játékban, továbbá a mozgásérzékelős irányítást is választhatjuk, ha úgy tetszik. A négyfős kooperatív módot immár online is tolhatjuk, ezenkívül egy fotómódnak is örülhetnek a rajongók.

A fő attrakció persze a Bowser's Fury kiegészítő, amely a héten már kapott egy beharangozót: a kifejezetten a Switch-változat kedvéért összerakott extra tartalomban Mario és Bowser Jr.-ral közösen lendül akcióba, a céljuk pedig az, hogy megszerezzék a Giga Bellt, amivel a derék vízvezeték-szerelő a sokszorosára nőhet, és így felveheti a kesztyűt Bowserrel szemben.

A játékról egyébként az is kiderült a napokban, hogy mindössze 2,9 GB-ot foglal majd el a Switchünk memóriakártyáján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...