Tovább csúszik a Super Nintendo World megnyitója

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 17.
  • Csúszás
Link másolása
Noha a legutóbbi elképzelések szerint február elején nyitotta volna meg a kapuit a Nintendo vidámparkja, erre mégsem kerül sor, miután Japán Oszaka prefektúrájában is szükségállapotot vezettek be.

A Universal Studios Japan bejelentette, hogy elhalasztják a Super Nintendo World február 4-re tervezett megnyitóját. Minderről azután határozott így, hogy a vidámparknak is helyet adó Oszaka prefektúrában is szükségállapotot hirdettek a koronavírus-járvány miatt, ami legalább február 7-ig tart. A megnyitó új időpontjáról azt követően döntenek, hogy feloldották a korlátozásokat.

A szükségállapotot egyébként eredetileg Tokió prefektúrában vezették be, ezt terjesztették ki tíz újabb prefektúrára. A korlátozások nem olyan szigorúak, mint például nálunk, így a helyieknek nem javasolják utazást a lezárt területeken kívülre, az éttermeknek és a moziknak pedig hamarabb kell zárniuk, de érthető, hogy a Universal Studios szerint nem ez a legmegfelelőbb időpont a Super Nintendo World megnyitására.

A Super Nintendo World a Nintendo legfontosabb licencelt terméke mostanság, és az eredeti elképzelések szerint a tokiói olimpiával összhangban nyitotta volna meg a kapuit - az olimpia sorsa szintén bizonytalan. Tavaly decemberben a kiotóiak egy spéci Nintendo Directtel jelentkeztek, amelyben Shigeru Miyamoto vezetett minket körbe a parkban.

2.
2.
godach
#1: Valami 16 napot néztem tavaly, repjeggyel 400 ezerért. Mivel ketten mennénk és a költőpénz nincs benne, így egy darabig eltettem róla ;)
1.
1.
zsocc-nrg
+1 érv hogy egyszer ki kell jutnom Japánba :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...