Reagált a CD Projekt a Bloomberg cikkére

Noha a CD Projekt eredetileg nem szerette volna kommentálni a Bloomberg Cyberpunk 2077-ről szóló cikkét, később a vezérigazgató Twitteren válaszolt Jason Schreier írására.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Annyi baj legyen,maximum a Bloomberg meg a CDPR-nál kerül feketelistára miatta,mint anno a Kotaku a Bethesda-nál.
#11
#10: Leírhatod 5x is... sokan itt fel sem fogják mit írsz csak tolják a saját magukét. Saját tapasztalat!
#10
#3: Már ne is haragudj, de ki általánosított ? Kb. 2x leírtam hogy ez SAJÁT tapasztalat az ÉN MUNKAHELYEMEN, és fogalmam sincs itt hogy itt ez mennyire valós. Amúgy ez viszont nem “benyomás”, hanem tény. De ne adjunk olyat az ember szájába amit nem mondott.
#9
#4: Foleg.

Ugye? :-)))
#8
#7: Jo, hat valoszinuleg valami kis eldugott falu kis ettermere gondolt ahol az atlag eletkor 70...
#7
#6: Urban legend. Próbáltam, kiszolgáltak.
#5
#1: Ismerős. Mikor minket baszogatnak,hogy nem beszélünk más nyelvet sközben pont fordítva látom. Idegenforgalmi helyeken le se szarjak, hogy próbálok esetleg komunikalni velük. Spanyolba, horvatba sok német megy. Mindkét helyen csak helyi nyelven beszélnek. A német nekik kínai.
Lengyel sípályán a hotelben (!) csak lengyelül beszélt a portás. Bankkártyát , eurót meg el se fogadtak.
Bezzeg hozzánk bárki beesik (német,francia) turista automatikusan saját nyelvén böfög és elvárja, hogy megértsem.
#4
#3: Főleg így, hogy. Cdpr-ről van szó, ugye? :)))
#3
#1: Persze, biztosan minden ceg 1forma, foleg ha lengyel. Ahogyan pl. az angoloknal, v. pl. nalunk, a magyaroknal is minden ceg ugyanazt a szintet kepviseli, hajgyjuk ma'...


Persze sajnlom en a te sajat lengyeles tapasztalatodat de ne kezdjunk mar inkabb most altalanositani sajat benyomasok alapjan, mert annak kb. 0 ertelme lenne. :-)))
#2
#1: Nálunk is hasonló volt a helyzet mikor egy lengyel cég csinálta a géptelepítéseket. Valami kérdésed volt 80% eséllyel csak lengyel választ kaptál :)
#1
Cask egy dologra reagálnék saját céges tapasztalatból. Lengyel kollégák ( van pár ) simán írnak levelet lengyelül úgy hogy egy halom ember van rajta a levélen aki nem tud lengyelül..... úgy kell szólni nekik hogy “Zsolti, jó lenne ha angolul írnád meg mi a fenét akarsz....”. És rendszeresen előfordul. Persze nem tudom ebből mennyi igaz itt, én saját tapasztalatról beszélek természetesen....