Előzetesen az HBO Max idei nagy dobásai

A Warner Bros. tavaly lépett egy merészet: bejelentette, hogy idén minden filmjét egyszerre küldi moziba és az HBO Maxre. A várható filmekből kaptunk most egy villámgyors válogatást, ezek közül néhányat először látunk mozgásban.

Másfél hónapja a Warner Bros. megdöbbentette a filmvilágot, amikor a koronavírus-járvány okozta, bizonytalan mozis helyzetre azzal reagált: 2021-ben minden filmjét egyszerre küldi a filmszínházakba és a tavaly startolt HBO Max streamingszolgáltatásra is. A hírnek sokan nem örültek, köztük a hibrid módon premierező filmek alkotói sem, ezért a stúdió új kompenzációs modellt dolgozott ki, de a szándékától nem áll el. Most előzetesen láthatjuk, mi vár ránk.

A rövidke válogatásban szinte csak villanások kaptak helyet, de így is van néhány film, amit mozgásban itt látunk először. Kiszúrhatjuk például a végül március 26-án érkező Godzilla vs. Kongot, a második Space Jamet, a Mortal Kombat-filmet (amiből a minap érkeztek képek is), és az új Suicide Squadból is van néhány jelenet.

De vár még ránk idén James Wan horrorja, a The Malignant, a Clint Eastwood rendezésében készülő Cry Macho, a Dűne, az élőszereplős Tom és Jerry, a Démonok között 3, a King Richard, a The Little Things, a Judas and the Black Messiah és a Those Who Whished Me Dead is.

A premierek nagy része persze egyelőre Amerikát érintik, hiszen Európába (és ezzel együtt hozzánk) 2021 második felében várhatjuk a szolgáltatást. Hasonló hibrid modellben a nálunk előfizethető HBO GO nem vesz részt, így ezeket a filmeket, jelenlegi tudásunk szerint, mi akkor láthatjuk, amikor a helyzet lehetővé teszi, hogy moziban is megjelenjenek.

8 komment - szólj hozzá!