Előzetesen az HBO Max idei nagy dobásai

A Warner Bros. tavaly lépett egy merészet: bejelentette, hogy idén minden filmjét egyszerre küldi moziba és az HBO Maxre. A várható filmekből kaptunk most egy villámgyors válogatást, ezek közül néhányat először látunk mozgásban.
  • Írta: gorien

Kommentek

#8
Dűnéből nem láttam jelenetet ebben a kis teaserben :/ Pedig jöhetne tegnapra.
A Denzel Washington - Jared Leto movie is bíztató. Picit spoileres a trailere ami mindig zavaró, de sztem nem fogunk csalódni. Azt is várom.
Érdekes h az alultáplált Jolie emberibbnek néz ki mint a bezabált, kispárnafejű. Azt a filmet én is bizti első nap megsasolom. Jó referencia a két említett film a rendezőktől (10/10 mind2 nálam).
#7
#6: Dűnét én is várom nagyon. Egyetlen tapasztalatom vele a régi RTS, mert a könyvet nem olvastam. Az első trailerben nem láttam semmi *erőltetett dolgot* és ettől csak jobban várom. Egyelőre szimpatikusak a szereplők és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, illetve mit enged meg most "hollywood" a komolyságot tekintve, hogy a Wonder Woman Ezer Valamennyi minden kategóriában akar indulni az Oscar-on.
#6
Én a Those Who Wish Me Deadet várom a legjobban, de a legkevésbé Jolie miatt. A Hell or High Water és a Wind River alkotóitól jön, ez nekem garancia a minőségre. A Dűne is jó lesz, remélem.

HBO-s sorozat fronton pedig a Tokyo Vice a legvárósabb, Michael Manntól, remélem nem csúszik sokat.
#5
#1: Dittó, ami a Clint Eastwood-os filmet illeti! :-)
#3
#2: Hogymicsoda?
#1
A felsoroltak közül nagyjából mindegyik érdekel, de különösen a 90 éves Clint Eastwood Cry Machójára vagyok kíváncsi.