DLC-vel bővül a Maneater

  • Írta: szlav
  • 2021. január 19.
  • Letöltés
Link másolása
Ismét felpörögtek az események a tavalyi év cápaszimulátora körül, hiszen amellett, hogy a Maneater jelenleg elérhető a PS Plus kínálatában, megtudhattuk azt is, hogy hamarosan ennél is több vérengzés vár ránk.

Ha Steven Spielberg legrosszabb rémálmait is meghazudtolva szeretnétek lecsapni az óvatlan strandolókra, akkor a Maneater a ti játékotok. A poénos, nyílt világú cápaszerepjáték tavaly már lefutotta a köreit, de úgy tűnik, 2021-ben sem szabadulunk meg a tengeri ragadozótól.

A Tripwire Interactive csapata egy reddites kérdezz-felelek során elárulta, hogy már javában készül a játékot bővítő kiegészítőcsomag, azt azonban egyelőre nem tudhattuk meg, hogy pontosan mivel dobják fel a mélytengeri ragadozó kalandját.

Az időzítés egyébként tökéletes, hiszen a Maneater egészen releváns most az új PlayStation 5-tulajok számára, miután ők ezt az extra játékot kapták januárban a PlayStation Plus-előfizetésük mellé. Ha ti is sikeresen lecsaptatok az új konzolra, akkor ne felejtsétek el behúzni az anyagot!

Ezen felül persze PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Series X/S-en, és Nintendo Switchen is megjelent a Tripwire játéka.

3.
3.
szlav
2.
2.
Daniel21
Kis elírás, "ennlé" az ennél helyett. :)
1.
1.
Darksiders84
Nem gondoltam volna, hogy ez az egyszerű zabálós úszkálós kis baromság ennyire letud kötni . Igaz még nem fejeztem be kb 5 óra után jött az Assasins Valhalla , de szerintem valamikor végére érek majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...