Újra sínen a The Witcher forgatása

A koronavírus-járványnak és Henry Cavill balesetének köszönhetően nem volt menetrendszerű a The Witcher-sorozat második évadának forgatása, de szerencsére ismét sínen van a produkció.

A Netflix The Witcher-sorozata sem úszta meg a koronavírus miatti halasztásokat, amikor pedig éppen sínre kerülhetett volna a forgatás, Henry Cavill balesete miatt került kényszerpihenőre a projekt. A brit színész szerencsére azóta kiheverte a sérüléseit, így ismét megkezdődhettek a munkálatok. Az erről szóló infó egyébként egyenesen Paul Bulliontól érkezik, aki Lambertet alakítja a második szezonban.

A hírhez kapcsolódik egyébként a Redanian Intelligence legfrissebb fülese is, amely szerint a korábban említett események miatt egészen márciusig meghosszabbították az epizódok felvételére szánt időt, így tehát az eredeti tervekhez képest egy hónappal tart majd tovább a forgatás, ami persze semmiképp sem nevezhető meglepőnek. Habár hivatalos premierdátumot továbbra sem kaptunk, az események fényében meglepődnénk, ha ősznél előbb képernyőre kerülhetnének az új epizódok.

6 komment - szólj hozzá!