Újra sínen a The Witcher forgatása

  • Írta: szlav
  • 2021. január 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A koronavírus-járványnak és Henry Cavill balesetének köszönhetően nem volt menetrendszerű a The Witcher-sorozat második évadának forgatása, de szerencsére ismét sínen van a produkció.

A Netflix The Witcher-sorozata sem úszta meg a koronavírus miatti halasztásokat, amikor pedig éppen sínre kerülhetett volna a forgatás, Henry Cavill balesete miatt került kényszerpihenőre a projekt. A brit színész szerencsére azóta kiheverte a sérüléseit, így ismét megkezdődhettek a munkálatok. Az erről szóló infó egyébként egyenesen Paul Bulliontól érkezik, aki Lambertet alakítja a második szezonban.

A hírhez kapcsolódik egyébként a Redanian Intelligence legfrissebb fülese is, amely szerint a korábban említett események miatt egészen márciusig meghosszabbították az epizódok felvételére szánt időt, így tehát az eredeti tervekhez képest egy hónappal tart majd tovább a forgatás, ami persze semmiképp sem nevezhető meglepőnek. Habár hivatalos premierdátumot továbbra sem kaptunk, az események fényében meglepődnénk, ha ősznél előbb képernyőre kerülhetnének az új epizódok.

6.
6.
zoli12i
Ez a Ciri ugyanaz, aki az első évadban volt ??? Mert az a lány iszonyat csúnya volt, itt ezen a képen meg rendben van.
Meg az a Triss is kegyetlen rossz casting volt....
A fitneszedző kinézetű afro hajú varázsló csávóról már nem is beszélve!
5.
5.
#4: Jaj én úgy tudtam, hogy a térde kalácsa ment ki és még csak most jött be.
4.
4.
Őrnagy
#3: Komoly sérülés volt, oké!? :
- Meghúzódott a háta! Nagyon fájt neki, mondta.
3.
3.
#1: JA. Hogy lesérült Cavill azonnal, ahogy megjelent a Cyberpunk. Két nap múlva meg egy 3090-el vigyorgott valami oldalon.
2.
2.
hedzsooo
Ez a Ciri meg kezd amugy egesz jol festeni...! :D

Kar, hogy a Triss szinte kizart, hogy tudjanak vele sokat kezdeni de hatha figyeltek a rajongok visszajelzeseire es vele is les vmi kulalaki valtozas, mint az Yen-nel is megesett.. :)))

Akcioi reszei egesz jok voltak meg Henry-tol, remelem tartjak a szintet...
Csak a sarkanyhoz hasonlo bena CGI-t felejthetnek ki majd, akkor inkabb ne legyen sarkany benne, + hasonlo...
1.
1.
hedzsooo
Persze-persze, szerintem azt a balesetet direkt produkalta, hogy epitgethesse/upgradelje meg 1 picit ismet otthon a labadaozasa alatt a Gaming PC-t... ;D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...