Fejlesztői videón a Project: Mara

  • Írta: szlav
  • 2021. január 19.
  • Videó
Link másolása
A Ninja Theory egyik legújabb alkotása, a Project: Mara egyetlen helyszínen, egy valódi lakásban játszódik majd. Ennek köszönhetően a csapat elképesztő részletességgel modellezhette le a környezetet.

A Ninja Theory csapata a Hellblade: Senua's Sacrifice megalkotásakor már bizonyította, hogy a videojátékokban is van helye a mentális egészséghez vagy rendellenességekhez kapcsolódó témáknak, és az egyik készülőben lévő projektjük, a Project: Mara is ezt a témakört járja majd körbe. A játék teljes cselekménye egyetlen helyszínen, a főszereplő lakásában zajlik majd, így a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy a valódi helyszínről modellezett tér teljesen élethű legyen.

A játék motorján futó végeredmény pedig egészen elképesztő. A modellezésért és textúrázásért felelős csapat nem referenciafotók alapján rajzolta újra a helyszíneket, hanem valódi anyagminták és háromdimenziós térszkennelés segítségével alkotta meg a lakást, melynek legapróbb részleteit procedurálisan generált részecskék teszik félelmetesen valóssá - a legutolsó szösz vagy vízcsepp is helyet kapott a virtuális térben.

9.
9.
Őrnagy
8.
8.
csongor1996
7.
7.
Őrnagy
Érdekes. De hogy lesz ebből 20-30 órás játék? Mondjuk az már (szinte) biztos, hogy a küldetések során a térkép egyik végéről hamar el lehet jutni a másik végére.
6.
6.
Bluverkill
#2: Egyáltalán nem felejtődöt el. A fejlesztése gőz erővel megy. Csak már nem azt csinálják mint a Hellblade 1-nél hogy szinte minden hónapban jön dev diaries.
5.
5.
Bluverkill
#1: ??? Mivel egy lakásban fog játszodni amiatt mernek ilyen részletekbe bele menni. Nem amiatt mert hogy ők annyira faszák... Hanem egyszerűen ha már ilyen kis területen játszodik akkor legyen szép, részletes ez a kis terület.
4.
4.
Viktor_The_Best
#2: Párhuzamosan fejlesztik ezzel a játékkal együtt.
2.
2.
Darksiders84
Tényleg mi lett a Hellblade 2-vel tud valaki valamit vagy mégse folytatják? Nem mintha várnám csak vannak címek amik úgy elfelejtődnek bejelentés után, hogy lesz aztán semmi.
1.
1.
Viktor_The_Best
Akkor csináljatok open world játékot ezután, ugyanilyen részletességgel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...