Apex Legends - lebukott a Switch-verzió premierje?

Hamarosan élesedik az Apex Legends nyolcadik szezonja, és ahogy egyre több dolog derül ki az újdonságokról, úgy válik elkerülhetetlenné, hogy véletlenül extra információk is kiszivárogjanak.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#4
Elvileg a konzolosok csak úgy kerülhetnek össze PC -sekkel, ha PC -s frienddel játszanak együtt (ilyenkor alapból a PC -s queue -ba tesz). Viszont nem rak be konzolosokat a PC -s queue -ba egyedül játszanak vagy koznolos barátokkal.
#3
#2: Nem fog sokáig szívesen játszani vele csak mondom... azért is írtam hogy sok sikert kívánok nekik! Konzolon is màr elég nehéz játszani vele joy miatt, de most hogy màr cross play is bekerült és a PC-sek is felütötték a fejüket nem igérem nekik a hosszú jàtékélményt. És igen, elég marha ha switch-el akar nekikezdeni a játéknak az illető.
#2
#1: Nem igazán értem, ha valaki esetleg szívesen játszana ezzel teszem azt handheld módban , és ha kiadják lesz is rá lehetősége akkor “marha” ??
#1
Apex switch-re? Sok sikert kivánok a switch-eseknek! De ha màr ennyire marhàk remélem cross playben is lehet őket majd hentelni... ha már bele kellett tuszkolni.