Multiplayerrel érkezhet a VR-os Splinter Cell

Azon kívül, hogy egy VR-spinoff erejéig visszatér Sam Fisher, egyelőre semmi kézzelfoghatót nem tudunk a virtuális valóság segítségével megelevenedő Splinter Cell-játékról - nemrég viszont felbukkant egy beszédes álláshirdetés.

Tavaly ősszel derült ki, hogy a rengeteg pletyka és spekuláció után valóban kapunk egy új Splinter Cell-játékot, még ha nem is épp abban a formában, amire a legtöbb rajongó számított. Halász Samu VR-os kitérőjét egyelőre javarészt homály fedi, most viszont egy apró fejleménnyel tudunk szolgálni a spin-offot illetően.

A Ubisoft egyik aktuális álláshirdetéséből ugyanis az derült ki, hogy vezető pályadizájnert keresnek a Splinter Cell VR projekthez, méghozzá a munkálatokba besegítő düsseldorfi stúdióhoz. Habár a pozíció megnevezése nem túl beszédes, a leírása már annál inkább, hiszen ebből kiderül, hogy a leendő munkatárs többek között a játék multiplayer komponenséért lesz majd felelős.

A többjátékos mód egyébként már a második Splinter Cell-játék, a Pandora Tomorrow óta szerves részét képezi a sorozatnak, így nem olyan meglepő, hogy VR-környezetben is visszaköszönhet majd a kooperatív és/vagy a Spies vs. Mercs mód.

3 komment - szólj hozzá!