Switchre is jön Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén márciusban a Nintendo konzoljára is ellátogat a Kingdoms of Amalur: Reckoning tavaly ősszel megjelent újrázása, valamint megnyugtattak mindenkit a készítők, hogy nem feledkeztek meg a beígért kiegészítőről sem.

Tavaly szeptemberben újrázott az eredetileg 2012-ben megjelent Kingdoms of Amalur: Reckoning, ami azóta PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra elérhető, de hamarosan a Nintendo Switch-tulajok is belevethetik magukat a kalandokba.

Egész pontosan március 16-án gördül be a játék a hibrid konzolra, ami tartalmazni fogja az újrakeverés minden extráját, ellenben a technológiai részleteiről nem sok dolog derült ki, így csak találgatni tudunk, hogy milyen felbontás és framerate mellett futhat majd a játék Nintendo Switchen.

Emellett a THQ Nordic újra megerősítette, hogy 2021-ben rajtolhat el a Fatesworn kiegészítő az RPG-hez.

3.
3.
tyber16
Remélem switchen is 60 fps-el fog futni mert akkor első napos vétel lesz :D Bár személy szerint én 30-ra tippelek de ha stabilan tartja az se vészes, tudtommal régen 360-n is 30 fps-el ment a játék.
1.
1.
Ezekl szerint sikeres lett az újrakiadás? Különben nem volt ez szar játék és single playerhez képest elég ordas vagy volt a térkép. Bunyó minden mennyiségben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...