The Medium - Marianne és az ő képességei

Érkezett egy hosszabb gameplay kedvcsináló a jövő héten debütáló The Mediumhoz, amelyben a Bloober srácai a főhősnő, Marianne képességeit veszik számba. Emellett befutott a minden részletre kiterjedő gépigény is.

A Bloober Team új horrorjának főszereplője Marianne, aki médiumként tevékenykedik, és bár az első számú képessége az, hogy egy, a miénkkel párhuzamos valóságba is be tud köszönni, ahogy arra az alábbi videó is rávilágít, ez még nem minden: hősnőnknek eleve jobbak a megérzései, mint egy átlagos embernek, így simán kiszúr egy rejtett kapcsolót, egy-egy tárgyhoz érve képes arra, hogy ahhoz kapcsolódó emlékeket éljen át, és persze kommunikálni is tud a túlvilági lelkekkel.

Minderre a The Medium játékmenete aktívan támaszkodik majd, és nem is kell sokat várnunk arra, hogy próbát tehessünk vele: a játék január 28-án jelenik meg PC-re és Xbox Series X/S-re, és akár Xbox Game Pass-előfizetéssel is játszhatjuk majd. Noha a számítógépes változat korábban már megkapta a gépigényét, az alábbiakban jóval részletesebb bontás szerint láthatjátok, hogy az egyes konfigurációk milyen beállításokat, felbontást és framerate-et hoznak:

1 komment - szólj hozzá!