Ismét mozog az Atomic Heart

Rövid, de annál hangulatosabb kedvcsinálót villantott az Atomic Heart: ha valaki számára még mindig nem lenne egyértelmű, hogy miért becézik a játékot "szovjet BioShocknak", most megkapja rá a magyarázatot!

Az új trailer a Mundfish és az NVIDIA együttműködésének állít emléket, aminek hála a PC-s verzió a ray tracinget és a DLSS-t is támogatja majd. Ennek megfelelően a videó nem túl hosszú (tavaly úgyis kaptunk már egy masszívabb gameplay anyagot), kedvcsinálónak viszont egyáltalán nem utolsó:

Az Atomic Heart egy belső nézetű akció-szerepjáték lesz, a történet pedig egy technológiailag fejlett Szovjetunióban játszódik, ahol a robotok, az internet és a hologramok is sikeresen megvetették a lábukat. A főhősünk egy KGB-ügynök lesz, aki egy titkos létesítményben találja magát, pechjére azonban tönkremegy a robotirányító rendszer, így kénytelen lesz a túlélésért küzdeni.

A játék PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is megjelenik. A PC-s rendszerkövetelményekről itt olvashattok bővebben.

4 komment - szólj hozzá!