Frissült egyet a Horizon: Zero Dawn PC-s változata

Nagy volt az öröm a PC-s játékosok körében, amikor kiderült, hogy PC-re is megjelenik a Horizon: Zero Dawn, sajnos azonban a port erősen felemásra sikerült technikai szempontból. A Guerrilla azóta is igyekszik javítani rajta.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#6: Mondjuk az a Te korlátoltságod, hogy egy kotyogós kávéfőzőn akarsz egy új AAA kategóriás játékot játszani...

Lefordítom, mert így nem eszed :) Egy 2020 Augusztusban kiadott és arra a szintre igazított ( hiába a 2017-es PS-megjelenés ), játékot akarsz egy 2015-ös alsó-közép kategóriás kártyával játszani ?! MARGIT ! NOOOOOORMÁLIS ? :)))
#9
#1: Nem, de ennek legalább volt olyan verziója, ami kifogástalanul működött... :)
#8
#7: Pedig 4K alatt nem kimondottan sebességbajnok hanem a leglassabb game-ek top 10-es listájában az élbolyt erősíti.

https://www.techpowerup.com/review/horizon-zero-dawn-benchmark-test-performance-analysis/4.html
#7
#6: Szerintem semmivel sem fut rosszabbul mint bármelyik mai AAA játék pc-n. Végig játszottam és nem volt teljesítmény problémám. Ha már úgyis szóba került a CP2077 akkor hozzá teszem hogy azt viszont sehogy sem tudtam belőni egy adott teljesítményre, 20-40 fps között ugráltam, ez meg végig 60 fps-en futott.
Ugye hogy mégis fut olyan jól? :)
#4
#1: Hat mondjuk ott a konzolokra jott elobb es aztan a port PC-re.

Ha PC-n vannak gikszerek, az elnezhetobb valamilyen szinten, mivel ott minden jatekos gepje kb. teljesen mas felepitesu nem csak hardeveresen de elterhetnek szoftveresen is, mas meghajto-progi/driver verzio lehet fent, mas Windows, illetve a Windows-nak is lehet egy naprakesz, friss verzioja, v. egy kalozpeldany, ami sosem volt frissitve, stb.-stb. ....

A Cyberpunk 2077-nel viszont beigertek a konzolos megjelenest is, am kozel sem felelt meg a megjelenesekor a jatszhato, illetve inkabb az elvezhetonek nevezheto minoseg kategoriajanak.

En nagyon elvezem a C2077-t PC-n elso naptol de a regi konzolokra nem lett volna kiadniuk meg akkor, azt elb@sztak de nagyon, ennyi
#3
#2: +1 Nem ertem en sem ,hogy ennel a jateknal is mi a gond PC-n, elso naptol kiraly, elvezetes volt vele jatszani, akarcsak a Cyberpunk 2077-el. :-)))
#2
Szerintem nagyon jó lett a PC-s port. Semmi hibával, vagy teljesítmény problémával nem találkoztam.
#1
Pont a Cyberpunk újabb peres cikk után jött ez és így egymás után olvasva...

Nem próbálom a Horizon-t a CP-hoz hasonlítani, de pl segített-e a Horizon portján az, hogy később jelent meg?