Amerikai toplista: a Nintendo vitte a tavalyi évet

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legutóbbi jelentése, ezúttal pedig a decembert, illetve a teljes tavalyi évet illetően is kaptunk számokat. Generációváltás ide vagy oda, a Nintendónak nagyon jól ment 2020-ban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
#3: Meg aki az elején vette az most újítja meg olcsón eladva a leharcolt akkus, kissé lötyögős régit.
#4
#2: Ja, de azok meg már a “végüket járták”. Az hogy a gen váltás ilyen későn volt, igazából mindkét oldalról a Nintendo statisztikáját javította. Újat még nem tudott venni “senki” régit meg már vett aki akart, ilyenkor már jóval kevesebben akartak abba beleugrani....
#3
Egyébként az, hogy ennyire megy a Switch eladás szerintem nem azt mutatja a gyártónak, hogy az én kedvemért feltétlenül növelni kéne a gyártási minőségen. Közben meg tuti, hogy megállás nélkül hülyére keresi magát a Nintendo az utóbbi 1-2 évben.
#2
#1: De ha az egész évet nézed, akkor az egész évben kaphatókat is lenyomta darabszámban. Xbox One X, vagy bármi más.
#1
“hiába futottak be a next-gen konzolok, a legkeresettebb játékgép mind darabszámra, mind az eladások összértékét tekintve a Nintendo Switch volt”

Azért ez elég “szenzációhajhász” szöveg. A next-gen konzolok NOVEMBERBEN jöttek, plusz folyamatos a készlethiány. De még ha nem is lett volna, még jó hogy másfél hónap alatt nem azok vitték az egész évet....