Demót kap a Balan Wonderworld

  • Írta: gorien
  • 2021. január 20.
  • Korai verzió
Link másolása
A Sonic alkotóinak legújabb, a Square Enix gondozásában készülő játéka egy olyan helyre kalauzol minket, ahol igaz, hogy „színház az egész világ”. Két hónappal a megjelenés előtt demó formájában is kipróbálhatjuk minden platformon.

A Sonicot és a NiGHTS-ot is megalkotó Yuji Naka és Naoto Oshima következő játéka, a Balan Wonderworld a tavaly júniusi Xbox Games Showcase-en mutatkozott be. Egy 3D-s akció-platformer lesz, amelyben a varázslatos Balan Színház különböző előadásait élhetjük át testközelből. Az akadályokkal teli pályákon 80-nál is több különböző jelmez lesz a segítségünkre, amelyek eltérő erőket adnak nekünk.

A március 26-i megjelenést megelőzően már január 28-án kipróbálhatjuk a platformerezést egy demóban. A próbaverzió hármat tartalmaz a tizenkét mese közül, ez négy pályát és egy bossharcot jelent. A cukorkából készült világot, a viharral szembeszálló farmer földjeit és a biciklialkatrészekből álló szigeteket a helyi többjátékos módnak köszönhetően akár ketten is bejárhatjuk.

A Balan Wonderworld demója a játék minden platformjára megjelenik, azaz PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, továbbá Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...