Gabe Newell: számíthatunk új Valve-játékokra

A Valve nem vitte túlzásba az új játékok kiadását az elmúlt időben, de talán ez a következő években megváltozik. Gabe Newell szerint a játékfejlesztő divízió tartogat némi bejelentenivalót.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
#8: Egyébként anno nekem már a HL2 se hozta a a HL hangulatát.
#9
#8: Lehet, hogy a fiatalabbak nem játszottak az OG részekkel, de azt nem mondanám hogy fogalmuk sincs mik azok. Az idősebb generáció beszél róla, így ők is hallják mi az, utána néznek. A Fallout 3 körül is óriási hype volt, pedig ha jól emlékszem a második rész után több mint 10 évvel jött ki. Az ilyen legendásan innovatív címek nehezen felejtődnek el. Abban pedig szinte 100%-ig biztos vagyok hogy a HL3-at legalább akkora újítások fogják naggyá tenni(ha persze fejlesztik) amekkora újítások az előző játékokat. A franchise és a Valve védjegye a stílusteremtés.
#8
#5: Én már annyira nem is várom. Elég sok "next-gen, next-next gen" folytatásnak köze sem volt a régi hangulathoz. És ez a vásárlók miatt van így.
Ha játszottál a HL 1-2-vel, akkor ugyanakkora ugrást vársz minőségben a többi játékhoz képest, mint ott volt, de lehet a sztori miatt kipróbálod, és a "multiplatform" és a divatos újítások miatt vagy tetszik, vagy nem. Ezért túl sok változtatást nem tehetnek, mert akkor az már nem HL.
A fiatalabbaknak meg általában fogalmuk sincs az előző részekről, nekik új dolgok kellenek, hogy megvegyék.
Szerintem ezért nem lesz soha HL3, mert már most csúsztak kb. 3 generációt a legaktívabb vásárlók körében.
#7
Az Alyx vége egy nagy mindblow HL3 nyitány kb, szóval valószínűleg nem véletlen lett az Alyx.
Nekem brutál bejött a VR HL, örülnék ha a kövi is az lenne, bár sok mindenkinek az kibaszást jelentene.
#6
#3: Az Alyx vége utal a Half-Life 3 érkezésére. Az egész net attól zúg, hogy az Alyx tulajdonképpen egy elképesztõ hosszú HL3 trailer volt. Én még hiszek a csodákban.
#5
Csináljátok a Half Life 3-at! Mindenki arra vár!
#4
Ez szép és jó, de az Alyx rétegjáték, csak a VR-osoknak szól.
#3
A Half Life 3-ra szerintem már keresztet vethetünk. Mindenki azt várta, erre kiadták az Alyx-ot...
#2
Half-Life 3 Confirmed