Ingyenhétvégét tart a Ghost Recon: Breakpoint

  • Írta: szlav
  • 2021. január 21.
  • Akció
Link másolása
Ha a januári uborkaszezonban nincs programotok a hétvégére, és nem tettetek még próbát a Ghost Recon: Breakpointtal, akkor van egy jó hírünk. A mai naptól egészen hétfőig ingyenesen játszható a Ubisoft nyílt világú lövöldéje.

Van az úgy, hogy az ember nem vágyik másra, csak egy óriási adag, abszolút középszerű, Ubisoft-féle nyílt világú játékra. Ezen a fronton brillírozik a Ghost Recon: Breakpoint is, melynek a javára szóljon, hogy habár a megjelenéskor nem hagyott mély nyomot maga után, mára egészen épkézláb játék lett belőle. Ha tehát még nem volt hozzá szerencsétek, akkor eljött az idő, január 25-ig ugyanis szabad a pálya minden játékos előtt.

A próbaidőszak nem fukarkodik a tartalommal: szabadon játszható a teljes játék, annak összes DLC-jével együtt. És habár a móka kooperatív módban, haverokkal az igazi, érdemes megemlítenünk, hogy a rajongók kérésére tavaly végre a fejlesztők beiktatták az MI által vezérelt csapattársakat is, így semmiképp sem lesz magányos a túra Auroa fegyveres drónoktól hemzsegő szigetén.

1.
1.
markoci555
Kösz, hogy szóltok, csak Jon Bernthal miatt fogom kipróbálni, de van egy érzésem, hogy nem is fogom látni, mert open world a cucc és el fogok veszni azalatt a 2 nap alatt, amíg lesz időm játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...