Több játékon is dolgozik a Santa Monica Studio

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 21.
  • Hír
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy nem csak az új God of War-játékon munkálkodik a kaliforniai csapat, hanem egy idáig még be nem jelentett projekt is készülőben van a fejlesztőstúdiónál.

Árulkodó a stúdió egyik legutóbbi tweetje, miszerint művészeti vezető pozícióba keresnek új munkatársat egy be nem jelentett címhez - ezzel a készítők megerősítették, hogy nem csak a God of War: Ragnarökön dolgoznak jelenleg.

Egyes pletykák szerint a fejlesztők korábban már törölt projektjét, a Darkside kódnéven futó játékot élesztették fel a srácok, aminek az ambiciózus ötletei a PlayStation 5 hardverével végre megvalósulhatnak. A szóbeszédek szerint továbbá ennek a játéknak szintén Cory Barlog csücsül majd a rendezői székében, de természetesen ezek mind csak spekulációk.

Az viszont tény, hogy nagy a mozgolódás a Santa Monica Studio környékén, hiszen nemrég csatlakozott a csapathoz a The Last of Us: Part II egyik hangmérnöke, Beau Anthony Jiminez, valamint a Rooster Teeth és IGN exmunkatársa, Alanah Pearce. Az ausztrál youtuber az írói munkálatokban fog a segédkezni a cégnél a jövőben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...