Fantasy játék készül a Naughty Dognál?

Nem titok, hogy a Naughty Dog már nagyban dolgozik a következő játékán, viszont sajnos a projektről egyelőre még semmit nem tudunk - nemrég azonban roppant beszédes képeket osztott meg a csapat vezető látványtervezője az ArtStationön.

Előző héten ismét beszédtéma volt, hogy továbbra is nagy erőkkel toborozza az embereket a Naughty Dog a következő, immár PlayStation 5-ös játékához, amiről egyelőre még nem tudni, hogy folytatás, vagy esetleg egy teljesen új cím lesz majd. A csapat vezető látványtervezője, Hyoung Nam által megosztott képek alapján viszont mi most azt utóbbira tippelnénk: 


A művész a következő leírással töltötte fel a képeket: "Az új játék inspirálta ezeket. Tudjátok, miről beszélek... ;)" Nam nyilván nem osztana meg konkrét koncepciós rajzokat a készülő projektjükről, hiszen azzal súlyos szerződésszegésre kerülne sor, ugyanakkor az inspiráció így is beszédes.

Egyébként Neil Druckmann szintén a napokban válaszolt egy tweetre, amiben arról kérdezték, hogy melyik franchise-okból készítene szívesen játékot. Druckmann az alábbi öt IP-t jelölte meg:

  • Punisher
  • Half-Life 
  • Ghost Rider 
  • Hotline Miami
  • Cowboy Bebop


Nos, a fenti képek témája és a The Last of Us: Part II rendezője által felsorolt címek hangulata nem igazán passzolnak egymáshoz, de egyáltalán nem kizárt, hogy egy fantasy világban játszódó játékon dolgozik a Naughty Dog.

10 komment - szólj hozzá!