Májusban érkezik a Resident Evil: Village

A Capcom tegnapi Resident Evil-showja elhozta nekünk a játék legújabb előzetesét és első gameplay felvételét, ezenkívül már dátumot is társíthatunk a Resident Evil: Village mellé. A türelmetlenek bele is vethetik magukat a demóba PS5-ön.

A Capcom az ígéretekhez híven tegnap megtartotta a Resident Evil Showcase-t, aminek a tavaly nyáron leleplezett Resident Evil: Village volt az egyik sztárja. A Resident Evil 7 folytatása ismét belső nézettel operál majd, Ethan Winters és Chris Redfield is visszatér, a helyszín pedig ezúttal egy elszigetelt falvacska és egy hátborzongató kúria lesz.

Megtudtuk azt is, hogy az eredeti bejelentéssel ellentétben nem lesz next-gen-exkluzív a játék. PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd, amelyek tulajdonosai, a bevált szokásoknak megfelelően, ingyen upgrade-elhetnek később az újgenerációs változatra is.

Az előrendelések már élnek, három különböző kiadást is kap a Village (mindegyiknek része az új multiplayer spin-off, a Re:Verse), illetve PlayStation 5-re már tölthető is a Maiden címre keresztelt demó, ami ízelítőt ad abból, mi vár Ethanre a következő kalandján. Tavasszal egy második demó is várható, amely már minden platformon elérhető lesz.

A Resident Evil: Village május 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re.

15 komment - szólj hozzá!