Májusban érkezik a Resident Evil: Village

A Capcom tegnapi Resident Evil-showja elhozta nekünk a játék legújabb előzetesét és első gameplay felvételét, ezenkívül már dátumot is társíthatunk a Resident Evil: Village mellé. A türelmetlenek bele is vethetik magukat a demóba PS5-ön.
  • Írta: gorien

Kommentek

#15
Május 7-én jelenik meg, nem 4-én!!! Írjátok már át!
#14
#12: Az alagsorban azok a csukjás alakok például zombik voltak,csak éppen nem a mai viseletben. Valószínűleg párszáz éve ott rohadhatnak már.
#13
B*szottul bejön amit eddig mutattak belőle.
#12
Ebben a folytatásban, hol vannak a zombik?
#11
Rohadtul tetszik! Mintha a régi részeket keresztezték volna a 7el..
Viszont a grafikától nagyon nem vagyok elájulva,semmivel nem szebb mint a VII
Remélem ettől már nem jobban lebutítva ps4-RE ..valószínű arra lesz megvéve,Főleg hogy PS5-t nem lehet kapni
De majd elválik még addig hogy mi lesz.
#10
Félek
#9
#7: Szerintem sem volt egy percig sem kérdés, hogy jön prevgenre, azok után, hogy a Capcom már mindenre is kiadta valamelyik RE-epizódot, csak kávéfőzőre nem.
#7
Számomra egyértelmű volt és mondtam is párszor, hogy ez jön ps4 re, mivel a Capcom nem hülye. Látva az új konzoleladásokat bolond lenne, ha csak az új konzolokat célozná meg vele, és hiába van ott a pc, azon az elmúlt kb. 10 évben nem fogyott annyi egy egy népszerű játékból, mint konzolon pár év alatt, ilyen téren egyszerűen döglődik a pc a konzol mellett, illetve inkább mondjuk úgy, hogy a konzol széturalja a piacot eladás tekintetében.
#6
#5: Várható volt,ha csak az új gépekre jönne nem sok fogyna belőle.
De azért szerintem szép a játék és a hangulat,ha jó lesz,akkor nem lesz vele gond.
#5
Én leszedtem 3.99 Gb és kb 15 perc a demó amiben egy kínzó pince börtönből kell feljutni a csilivli kastélyba keresgélve ezt azt a megfelelő helyre berakva szóval mint a 7, de szinte semmit nem mutat 2 főellenség köszönt és ennyi. A látvány nem sokkal szebb Ps5-ön mint volt Ps4 Pron a 7, vagyis nem annyira kiemelkedő, de azért látható.
#4
Jöhet! Már itt az ideje valamin jó horror játéknak!
#3
De ezen a játékon, sem érzem sajnos a nextgent.
#2
#1: Hát érdekes lett.
#1
Ennyit a "true" next-gen-ről...