Resident Evil Re:Verse - az új multiplayer spin-off

A Resident Evil: Village nem magában érkezik, kap egy multiplayer oldalbordát is, ami a Resident Evil-franchise huszonöt éves fennállását ünnepli. A Re:Verse-ben a széria legnépszerűbb figurái esnek egymásnak.

Nem csak a Resident Evil: Village mutatta meg magát tegnap a Resident Evil Showcase-en, de a mellé csomagolt multiplayer spin-offba is betekinthettünk. A négy-hat fős deatchmatchekre épülő Re:Verse az egész játéksorozatot ünnepli annak 25. születésnapján, ennek megfelelően pedig a franchise legnépszerűbb arcait láthatjuk viszont.

A képregényes látványvilággal operáló játékban Leon, Chris, Claire, Jill, Ada Wong és társaik küzdenek egymás ellen, azzal a csavarral, hogy a halott játékosok mutáns biofegyverként térhetnek vissza a harcba.

A Resident Evil Re:Verse május 7-én jelenik meg a Resident Evil: Village mellett, ahogy tette azt a Resistance a Resident Evil 3 remake-jekor. PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en lesz játszható, valamint PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is a visszafelé kompatibilitás segítségével.

PlayStation 4-en és Xbox One-on január 28-tól tartanak bétatesztet, amire már lehet jelentkezni.

5 komment - szólj hozzá!