Destruction AllStars - ismerd meg a sztárokat!

A Destruction AllStarsban mindenkinek az autója a fegyvere. Hogy tüzet okád, tüskéket lövell vagy hanghullámokat bocsát ki, az mindegy, a dolgod, hogy lezúzd a másikat. Az új előzetesen a kocsizúzó sztárok mutatkoznak be.

A Lucid Games járműzúzó játékát tavaly nyáron ismertük meg a PlayStation 5 várható kínálatának részeként, aztán pedig kiderült, hogy a konzol rajtjánál mégsem lesz ott. A Destruction AllStars most új előzetessel jelentkezett, amelyben a címben is emlegetett sztárok némelyikét vehetjük szemügyre.

A Destruction AllStars arénáiban világsztár bajnokok nyomják tövig a gázpedált, hogy különleges, harcra előkészített autóikkal elpusztítsák a többi játékost. Huszonnyolcféle járműben ötvennél is több eseményen bizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legnagyobb fenegyerekek a világon – rajtunk kívül azonban tizenöt játékos szintén ezért a címért száll ringbe.

A Destruction AllStars februárban jelenik meg PlayStation 5-re, és a PlayStation Plus-előfizetők az első két hónapban ingyenesen szerezhetik be.

2 komment - szólj hozzá!