Tömegével csúsznak megint a filmek

  • Írta: gorien
  • 2021. január 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Igaz, a koronavírusnak hála már az a hír, ha idejében moziba érkezik egy film, de ettől függetlenül még eleget kell tenni ennek a szomorú feladatnak is. A következő James Bond és a Sony repertoárja is lépett hátra egy nagyot a filmes naptárban.

Miközben a Warner Bros. azzal próbálja orvosolni a koronavírus-járvány miatti mozibezárásokat, hogy a filmjeit egyből felteszi az HBO Maxre, mások arra várnak, hogy filmszínházban vetíthessék az alkotásaikat. Így van ezzel az MGM és a Universal is: a James Bond: Nincs idő meghalni tavaly a blockbusterek halasztgatásának előfutára volt, a csúszásnak ráadásul még most sincs vége, mert az április 2-i bemutató ismét átkerült, ezúttal 2021. október 8-ra.

És nem James Bond az egyetlen. Szintén a Universal istállójából kerül ki a Bios is, amit még tavaly októberben kellett volna bemutatni, de jelenleg úgy néz ki, hogy idén augusztus 13-án kerül rá sor. Ebben a sci-fiben Tom Hanks egy mérnököt alakít, aki, hogy kutyája ne maradjon egyedül, épít egy robotot, aki majd vigyáz rá.

A Sony is megfogta a filmjeit, és szépen arrébb pakolgatta őket, kezdve például a szintén többször halasztott Morbiusszal, amelyet legutóbb épp arra a napra tettek, ahová most a 007-es került – a vámpír antihős ezért meg sem állt 2022. január 22-ig.

A Nyúl Péter második része április 2-ről június 11-re ugrott, ezzel onnan kilökve a Szellemirtók: Az örökséget, ami ehelyett november 11-én lesz bemutatva a tervek szerint. Az Uncharted végre valahára befejezett filmadaptációjára is többet kell várnunk, pontosan 2022. február 22-ig, míg a legutóbbi premierdátumát a Camil Cabellóval készülő Hamupipőke-feldolgozás foglalja el 2021. július 16-án.

3.
3.
Zisten
"megint"? ... még mindig ;)
1.
1.
Nate Hope
Szerencsétlen Uncharted-film annyit szívott már, hogy szerintem már soha a büdös életben nem látjuk nagyvásznon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...