Crossoverezik a The Division 2 és a Resident Evil

Idén ünnepli a huszonötödik születésnapját a Resident Evil, a buliból pedig még a The Division 2 ügynökei is kiveszik a részüket. A februári esemény alkalmával a Ubisoft játékában is felölthetjük Raccoon City rendőrségi egyenruháit.

Amikor azt hittük, hogy a Resident Evil: Village legfrissebb híreivel és a Resident Evil Re:Verse bejelentésével megúsztuk a fertőzötteket, még a Ubisoft is bedobta a kalapba a The Division 2 legújabb crossover-eseményét. A Capcom legendás horrorszériájának huszonötödik évfordulóját ugyanis a franciák is megünneplik, mégpedig egy kéthetes eseménnyel.

A február 2-án kezdődő event során egymás markába csapnak a The Division ügynökei és a S.T.A.R.S. csapatával, illetve az R.P.D. zsarujaival. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az időszakos esemény során számos ikonikus fegyvert, kosztümöt és egyéb kozmetikai különlegességet szerezhetünk be a Ubisoft játékában - elég például csak belépnünk az esemény ideje alatt, hogy miénk legyen Leon S. Kennedy rendőri felszerelése.

1 komment - szólj hozzá!