League of Legends - megérkezett Viego

  • Írta: szlav
  • 2021. január 22.
  • Videó
Link másolása
Végre arcot is társíthatunk a Blade of the Ruined King tulajdonosához. A League of Legends legújabb frissítésével megérkezett Viego, a letaszított király, akinek a képességeit máris lecsekkolhatjuk, hála a hősbemutatónak.

Az idei szezonhoz fűzött ígéreteknek megfelelően máris megérkezett a League of Legends legújabb hőse, aki több szempontból nem is olyan idegen a játékosok számára. Viego ugyanis nem más, mint a Ruined King, akinek pengéjét már jól ismerik a MOBA játékosai, most viszont nem csak megvásárolható felszerelésként, de valódi kardként is megforgathatjuk azt a szurdokban.

Ahogy azt a hősbemutatóban is láthattuk, Viego egy elképesztően halálos, mozgékony hős, aki képes a riválisai erejét a saját csapatuk ellen fordítani. Mivel Viego gyakorlatilag ellophatja más hősök képességeit, azok a játékosok járhatnak vele igazán sikerrel, akik jól ismerik a MOBA összes karakterét.

A League of Legends legújabb hőse nem csupán a játék idei szezonjában kap majd kulcsszerepet, de a Riot Forge brandje alatt készülő körökre osztott szerepjátékban, a Runied King: A League of Legends Storyban is, amely a terv szerint még idén megérkezik PC-re és konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...