Drágul az Xbox Live Gold, íme, a februári játékok

A Microsoft bejelentette a Games with Gold következő ajándékait: februárban öt játékot zsebelhetnek be az Xbox Live Gold előfizetői. Üröm az örömben viszont, hogy mostantól egy kicsit drágább lesz a havidíj.

A hónap vége felé közelítve a Microsoft lerántotta a leplet a Games with Gold februári kínálatáról. Sűrű hónap elé néznek a zöldek, ugyanis ezúttal nem kevesebb, mint öt játékot vághatnak zsebre, melyek közt akad néhány egészen kiváló darab is. Az élvonalat ezúttal a Gears 5 képviseli, de az elmúlt napok hírei miatt tökéletes az első Resident Evil HD remake-je és Indy egyik klasszikus kalandja is. A lista tehát így fest:

  • Gears 5 (február 1-28.)
  • Resident Evil (február 1-28.)
  • Dandara: Trials of Fear Edition (február 16. - március 15.)
  • Indiana Jones and the Emperor's Tomb (február 1-15.)
  • Lost Planet 2 (február 16-28.)

Drágul az Xbox Live Gold

A februári játékfelhozatal bejelentésével párhuzamosan érkezett a hír, miszerint több régióban megemelkedik az Xbox Live Gold-előfizetés ára. A cikk írásakor egyelőre nem kaptunk értesítést arról, hogy a drágulás érinti-e a magyar játékosokat, ha azonban nálunk is életbe lép az áremelés, akkor az egy hónapos havidíj egy dollárnak megfelelő összeggel, vagyis körülbelül 300 forinttal növekedhet majd.

Az új árazás szerint az Egyesült Államokban 10,99 dollár lesz az egy hónapos tagság, 29,99 dollár lesz a háromhavi előfizetés, a féléves feltöltésért pedig 59,99 dollárt kérnek a redmondiak. A Microsoft a közleményben megemlítette, hogy nincs okuk aggodalomra azoknak, akik jelenleg is rendelkeznek aktív előfizetéssel - a már előre kifizetett hónapok után nem járnak majd extra költségek, illetve azoknak sem kell a megszokottnál többet fizetniük, akik a már meglévő Gold-előfizetésüket Xbox Game Pass Ultimate-re szeretnék upgrade-elni.

Update! A Microsoft visszakozott, a részleteket itt találjátok!

19 komment - szólj hozzá!