Nagyszerűen nyitott a Hitman 3

A vonalkódos bérgyilkos ismét visszatért, a fogadtatása pedig nem is lehetne nagyszerűbb ennél. A játékért felelős IO Interactive szerint a teljes franchise legerősebb rajtját produkálta a legutóbbi epizód a digitális piacon.
  • Írta: szlav

Kommentek

#17
Szerintem kicsit túlságosan is scripteltek lettek a missionok a 2016-os részhez képest de technikailag ez a legjobban optimalizált rész. Egy ryzen 2600x, 16 giga RAM és egy GTX 1070-nel szerelt gépen gond nélkül fut highon (egykét dolgot vettem lejjebb) 80-90-100 fps-sel, amíg az előző kettő gond nélkül beesett 70-60 alá, szóval grat. Az előző részek integrációja pedig nekem teljesen mindegy, mind a két rész megvan
#15
#13: Akkor nem magyarázkodás, hanem önigazolás, teljesen mindegy. Persze, jogod van a pénztárcáddal szavazni, és nem megvenni a játékot. De lewarezolni nincs.
#14
#13: Azzal, hogy nem veszed meg Epicen a játékot, hanem lewarezolod, nem az Epicnek ártasz, hanem a fejlesztőknek.
#12
#7: A warez akkor sem megoldás, emiatt magyarázkodni meg gáz.
#11
#10: Most mit mondjak erre, just pc gaming things :)
#10
Törölt felhasználó
#4: "pár héten belül megoldást találnak"
Tehát akik már fizettek nekik, akikből eddig éltek, akik pénzéből etették a családjukat, azok várjanak még egy kicsit? Na takarodj! Ők kellene legyenek az elsők!
#9
#2: Pedig jo volt warezolni...nem volt tètje.
#8
Nekem az nem tetszik, h konzolon a beimportàlt előző rèszk eredmènyei bukósak. Ha màr ilyen formàban adjàki akkor illett volna figyelni.
#5
Jó kos game lett. Nekem meg föleg megèrte megvenni a gamet mert így megkaptam az első rèszèt meg dlc formában egy pizza áráèrt a 2. rèszt is felújítva. Az utolsó amivel játszottam az a blood money volt , remènykedtem hogy kb ugyanolyan èlvezetes game lesz ez is ès be is igazolodott ez.
#4
#1: Még a megjelenés előtt tettek közzé egy nyilatkozatot, miszerint pár héten belül megoldást találnak arra, hogy más PC-s platformról at tudd vinni a megvásárolt tartalmat és progresst. Ha addig nem tudsz várni, akkor szerintem sose akartad megvenni a játékot, és csak önigazolásként idebüfögted, hogy "hisz ez neked jár"....
#2
#1: Könnyekig meghatódtam és elkeseredve olvasom hogy kénytelen vagy a warez felé fordulni emiatt a borzalmas igazságtalanság miatt. Szorgos népünk győzni fog !