Cyberpunk 2077 - ilyen volt Johnny Silverhand

Lea Leonowicz, a CD Projekt RED vezető látványtervezője megosztott néhány korai koncepciós rajzot a Cyberpunk 2077 szereplőiről. Most megnézhetjük tehát, hogyan festett Johnny Silverhand Keanu Reeves előtt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
#11: Tudod mindenki magából indul ki.
#14
#13: Egy patch mérete ma már nem jelent semmit. Erről cikkeznek most már egy jó ideje mindehol, lásd GOG 1.1 patch pl: 1.1 GB a patch mindössze, de 60-70GB kell neki telepítés alatt, hiszen a játék struktúrájának megfelelően annyi mindenbe nyúl bele. Ne azt próbáld osszehasonlitgatni, hogy mekkora a játék és a patch mérete.
#13
#8: De mint ha azt mondták volna a fejlesztők, hogy január és februárban 2 nagy patch jőn. Most tölti a ps4 ez ugyan akkora mint az eddigi javítások 16 GB. Ez megint kevés lesz. Én azt hittem hogy nagy patch alatt azt értik mint az első napos javitás volt.
#12
#11: "Biztos megtört a morál, hogy Keanuval kellett dolgozni... "

Abban azért látok realitást, hogy (ha nem is Keanu személye miatt) azoknál visszaeshetett a lelkesedés, akiknek az addigi esetlegesen több éves munkáját kukázták, mert "jött egy sztár".
#11
#7: Biztos megtört a morál, hogy Keanuval kellett dolgozni... Az a véleményem, hogy ebben a fejlesztők is ugyanúgy ludasok mint az ottani vezetők. Nyilván most mind a kettő próbál hárítani. Nyilván a fejlesztők is az első két fejlesztési évben maximálisan dolgoztak a játékon, nem volt semmi lustulás az irodában...
#10
#7: Több BTS videó is van róla, hogy vele vették fel az egész karaktert motion capture-rel.
#9
#4: Róla mondjuk el is hiszem. :)
#8
#7
#6: Nemrég szivárogtattak ki egy levelet egy ott dolgozótól, amiben leírta hogy bár nagyon rendes és jó arc volt Keanu (így nem bántani akarja) de az eredeti Johnny sokkal királyabb és cool-abb volt. Haverom (aki 400 órát vert már a játékban) azt mondta, hogy valószínű hogy a gesztikuláció és minden más maradt, csak a karakter kinézetét és ugye hangját cserélhették csak le Keanu-ra is.
Bár sokak szerint nagyon ott van Keanu is, az eredeti sem lehetett rossz.
A dolgozó egyébként írta is, hogy miután küldő utasítás miatt (miaszerint kell egy sztár a játékba) lecserélték a régi Johnny-t, eléggé megtört a morál is benn.
#6
#4: még ha sokat is adtak volna neki, biztos elmegy jótékonyságra :D játékfejlesztés elég sokba kerülhetett összességében, ahhoz képest biztos nem volt sok

Első ránézésre nem enyhén lecsúszott, drogos punknak néz ki, változtattak a karakteren a színész miatt?
#5
Blaha aluljáró.
#4
#3: Azt írta egyszer az egyik valaki, hogy meglepően nem kért sokat Keanu.
#3
Kíváncsi lennék a játék költségvetési tervezetére is, Keanu Reeves előtt. :)
#2
#1: Holnapra volt időzítve, de nincs kőbe vésve, hogy mindenképp holnap jön.
#1
Arról van valami hír hogy holnap elvileg jön az 1.1?