A Diablo II remake-jén dolgozhat a Vicarious Visions

Tegnap este érkezett a hír, hogy a Tony Hawk-játékokat is remake-elő Vicarious Visions csapatát beolvasztják a Blizzardba, nem sokkal később pedig azt is megtudtuk, hogy a Diablo II felújított változata lehet az egyik projektjük.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#6: Az ellenkezője is előfordul, hogy felszopnak egy játékot, aztán 2-3 év múlva a kutya nem emlékszik rá. Például a Dragon's Lair 3D a hónap játéka volt a Gurunál, ha jól emlékszem abban a hónapban, amikor a Prince of Persia: The Sands of Time is kijött és tesztelték. Azóta se hallottam róla.
#10
#9: Egyetlen egyszer csináltam meg a 99-es szintet egy Elemental Dru-val. Volt egy hülyegyerek emlékszem rá mindenki őt istenítette Kajti vagy mi volt a neve FoH Pala volt azt mindenkit megölt , neki többször is megszereztem a fülét ezzel az a Dru-val :)
#9
oh a kis 99es palam, kb 20 eve, emlekszem a nevere is, Excalibur. benyomtam a lighting aurat es mikozben mentem pusztultak a fallenek meg a tobbi remseg
#8
Hab
#6: Nos rengeteg filmmel is előfordult, hogy megjelenéskor nem volt hatalmas kritikai siker, később mégis kult státuszba emelkedett. A 8-8.5 pont áltag azért nem olyan rossz ahogy te ittt látszólag lefested. Én pl. imádtam az első pillanattól fogva.
#6
Tisztán emlékszek mennyire lehúzták ezt a játékot amikor kijött és még utána is. Hogyan lett ez zseniális?
#5
Régóta vágyok egy diablo 2 remake-nek. És nagyon örülnék lenne belőle remake változat.
#4
Hab
Vajon ez vagy a D4 jelenik meg később?
#3
#2: Egy remake-hez nem kell forráskód, ugyanis akkor a nulláról építenek újra egy játékot az eredeti alapján.
#1
Ideje lenne már tényleg egy teljesen új motorral kiadni ezt a zseniális játékot...én amúgy már tavaly vártam a 20 éves évfordulóra, de még nincs veszve semmi, mert a Lord of Destruction kiegészítő, meg idén lesz 20 éves, szóval még pótolhatják ezt a dolgot és akkor mindenki happy lesz :D