Befutott a Cyberpunk 2077 első nagyobb frissítése

A CD Projekt RED a minap leszállította az első nagyobb javítást a Cyberpunk 2077-hez. Az 1.1-es frissítés az összes célplatformon elérhető már, és részint az a feladata, hogy kitapossa az utat a még jelentősebbnek ígérkező 1.2-es update előtt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#56
#54: sztem fortnitefun-ra gondolt, mint trollra.
#54
#53: De most mond már meg hogy mi volt itt a trollkodás ??? En csak bemásoltam amit az oldalon irtak. :D a masik meg azok a dolgok amiket irtam hogy nem tudnak a karakterek a lépcsőn lefelé közlekedni stb... -:) bocsánatot kérek hogy van szemem és latom a játék tecnikai oldalát -:) majd legközelebb ha veszek egy játékot igyekszem ugy irni hogy ne csak a jaték sztoriát dicsérjem meg a küldetéseket hanem mindent -:) akkor ugy már talan nem leszek troll -:)
#53
#51: "Barátom te akkor regisztraltál amikor a cyberpunk megjelent. -:)"

Mióta "ismerem" ez kb. a 6. accountja, rendszeresen bannolják.
#52
#38: Azért elmeselhetned nekem hogy mi ez a "mindenkinek beugató trollreggel trécselsz egész nap" szöveg -:) figyelj mar ide te Élőlény . Az hogy a játek tecnikai hibáit leirom abban mi a trolkodás ? Az itteni kommentelők 90 % elismeri hogy mi az ami a játék erősége ( pont az miatt vittem vegig ) most mar ott tartunk hogy ha az embernek van szeme és latja egy jaték teknikai hibáit és lemeri irni az troll. Menyél te a ku...a anyá....a -:) -:) -:) -:)
#51
#38: Ezt az üzenetet biztos hogy nekem akartad cimezni ? Már eleve nehezen bogozom ki a szálakat hogy a fortnite hogy jőn ide ? Életemben nem játszottam a fortnital. A másik meg hogy én nem tudom elengedni a témát ? Barátom te akkor regisztraltál amikor a cyberpunk megjelent. -:) azota bár ki aki negativ velemenyel van a játekról irtal neki egy regenyt. Mondjuk nekem mindegy volt mert meglattam hogy milyen hosszú az üzenet azt el sem olvastam. Itt az emberek 90 % egyet ért abban hogy mi az ami a játekban jó. A játék 80 % defektes. Attol hogy a játékot atom részecskékre bontod és ugy probálod elmagyarázni az embereknek én ezt tökre leszarom. Kivancsi leszek ha mejd a GTA 6 megjelenik és kétszer gyomrón rugja ezt a játékot majd akkor milyen hülyeségekkel álsz elő.
#50
#49: Ilyen PS-en is volt, de azért úgy gondolom hogy azért marginális azok száma akik tényleg olyan hülyék hogy nem tudjak mit jelent a “refund” , de gondjuk volt a játékkal.
#49
#48: Az amelyik megosztja nyilvánosan, hogy retardált annak a véleménye a játékról is pont annyit ér, mint a MS refund politikájáról.
#48
#34: Azért a hibákat ne fogjuk már megint arra hogy túl hülyék a játékosok, és hogy az a baj hogy “bonyolult” nekik a játék....
#46
#44: Anno 3 hónapot vártam, hogy meg tudjam végre ölni a wraith-et ami miatt a fősztori megállt...
Meg egyszer újra kellett indítani mert át akartam ugrani egy kerítést és beakadt az egész.

Mondjuk mind2 játékot apró adagokban tolom/tam így messze nem frusztrál annyira, mint azokat akik délben kimásznak az ágyból és tolják egész nap.
#43
#41: Lóf*szt nem volt bugos, fél évig húztam a végigjátszását, mert addigra sikerült rendbetenniük.

De még a legelső Witcher 10-15 perces töltőképernyőit is az EE-ben javították ki anno.
#42
#41: Bugos volt az, nem is kicsit, még ha nem is ennyire mint a Cyberpunk. De minden hibájával együtt imádtam. Nem véletlenül az a profilképem, ami.

Egyébként másnak is feltűnt a "párhuzam":
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/tudod-melyik-jatek-indult-meg-hasonloan-problemasan-mint-a-cyberpunk-2077-288141.html

Tudom tudom, GS..
#40
#36: Egy szóval sem mondtam, hogy a Witcher 3 ilyen bugos volt, mint a Cyberpunk 2077.
Azt írtam, hogy az is iszonyú bugos volt megjelenéskor, és az Enhanced Edition-re lett kipofozva, ami tény. Ennél is hasonlóra számítok. Lesz majd egy feltupírozott kiadása ennek is idővel.

Nem menti meg a játékot egyébként semmitől sem az, hogy nem ez az első bugos termékük. Miért kellene?
#39
#38: Nekem volt ilyen bugom az öreglánnyal, felhívott aztán nem mondott semmit.
Utána aztán egy idő után letette és ment tovább a küldetés.
#37
#35: XD és itt van olyan kis lurkó , aki a GTA-s emberekre fogja a játék minőségét, nem a csapni való fejlesztőgárdára XD