Lázadnak a gépek a Fortnite-ban

A Predator után újabb ikonikus filmes karakterekkel bővült a Fortnite univerzuma - ezúttal a Sarah Connor és a T-800-as csatlakozott a küzdelmekhez. A karakterskinek mellett nem maradnak kiegészítők nélkül sem az új belépők.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#17
#16: Ez nem fika volt, konkrétan neki szólt , mert ő az aki “elvárná” mindenkitől hogy a CP-nél objektíven az “összképet” nézze, de itt meg ha NEKI nem jön be valami, akkor ott mehet egyből a szarozás....
#16
#10: Nekem bejon a CP is nagyon, meg mellette a Fortnie-al sincsen bajom, erre varrjal gombot! :D

A tobbi mondokaddal egyetertek, csak ez a divat-fikazasa a CP-nek mar elegge lejart dolog.:-)))
#15
#13: Fiam még így is sokkal kevesebbet költ játékra. 1-2 havonta egy 3000es feltöltés azt kész. Ha ps4en tolná még a plusra se kéne költeni. Mindent kifarmol a pve részben ami kell. És mivel folyton változik, megújul így nem is unja meg. Mármint teljesen. Ha unja nem játszik vele napokig, aztán frissül és újra előveszi.
És még új x se kell ehhez. Ha bedöglik a One, majd veszünk az olcsóbb x-ből.
Teljesen rendben van a Fortnite piaci támogatása.
#14
#13: Így van! Arra kőlti mindenki a pénzét amire akarja az illető. Én csak azt mondom hogy nem szabad àtesni a ló túloldalára.
#13
#12: Egyébként úgy gondolom hogy ez a pénzköltés is relatív. Ha valaki egy tonna időt ezzel tölt és szórakoztatja, akkor az mennyivel alábbvaló ha erre költ pénzt, mintha venne három játékot és azokkal töltene ugyanennyi időt ? Ez mindenki saját döntése. Ugyanaz mint mondjuk a FUT a FIFA-ban. Ha valaki ezzel tölt sok időt és erre költ, nekem aztán nem fáj....nem vagyunk egyformák.
#12
Baszki az a Predi skin über zoral, és ez a Terminator skin pack is király! :D Elgondolkodtam hogy vissza teszem a játékot úgy is ingyenes azt megveszem a skint, de sajna csak egyedül lennék rà, arra az estere meg van pár game ami még tartalékos.
Amúgy meg nem tudom mi a francnak kell leszarozni ezt a játékot... a mai trendnek megfelelő "battleroyal" stílust ötvözi az épitkezés lehetőségével. És ráadásúl még tele is van jobbnál jobb skinekkel, amit nem kötelező megvenni. Én is szoktam venni skineket ha van olyan ami tetszik, csak azokban a jàtékokban nem igazán van ennyi választási lehetőség... Miért baj az? Azzal van baj ha túlzába viszi az ember, és minden fillérét arra kőlti ami felesleges.
#11
#10: Főleg, hogy Terminátor skin az van a Mortal Kombat-ben, de még a Gears 5-ben is. Ott senki sem háborgott. Ez egy skin, nem tetszik, nem veszed meg. A játék sem kötelező. A Fortnite mint gát, hát legalább oda meg nem megy be a tengernyi csaló a COD-ból. Tényleg nem a legjobb példa. Pacsi! :)
#10
#4: Amúgy ebben mi a lopás ? Más játékokban is vannak “vendég” karakterek. Ja, és a skinek az csak egy dolog, Szó sincs róla hogy annyi lenne az újdonság hogy van új skin. De persze az objektivitás csak a CP-nél kötelező mindenkinek ugye ?
#9
#7: Akinek írtál annak a játék egy szar. És szerinte mi akik szeretjük a szart szeretjük, mint a legyek amik a szarra szálnak. Szóval ezzel csak azt szeretném moindani, hogy felesleges velée a vita, mert csak egy sima troll a koncsita egyéb...
#8
Hát ez fantasztikusan jó! Nagyon tetszik. Ez a kedvenc játékom!
#7
#4: "Lopni innen lopni onnan, és fejni az erre érzékeny hülyéket"
egy ujabb mesterszociologus.:D
1. hogy a viharba gondolod, hogy lopjak a trademarkokat es tulelik? ezekert ko kemenyen tejelnek a tulaj cegeknek.
2. ha jatszanal vele par orat radobbennel hogy pl csak a marvel heroes questekben tobb otlet volt mint az osszes COD-ban egyutt.
3. ha valakinek megvan a PVE jatkmod akkor siman abbol ossze lehet szedni annyi Vbucksot, hogy soha ne kelljen egy fillert sem kolteni a PVPben.
4.arrol hogy melyik a komolyabb jatek majd akkor beszeljunk, ha felmutatsz egyet is a fortnite-on kivul, ahol havonta van 250 ezer dollaros osszdijazasu nyilt verseny.

ezek ugy altalaban szolnak a FN fikazoknak, nem csak a kedves hozzaszolonak.
#5
#4: Kösz a gyerek nevelési tanácsot, a kölök imádja, szocializalodik a barátaival, könnyebben elviseli a bezártságot, néha kap költő pénzt is benne jutalomként, valamiért cserébe. Egyelőre még nem látom, hogy csökevényesedne tőle, hamár felcsaptál gyerek pszichológusnak mit tanácsolsz tiltsam el valamitől amit élvez? Egyébként ha olvasná ezt csak kuncogna egyet és lenagypapázna :)
#3
#1: Nincs. :)
#2
#1: Nem kerul semmibe hogy kiprobald 1x es rajohess vegre magad.;)))
#1
Van ennek a játéknak egyáltalán valami saját ötlete?