Brit toplista: a Hitman 3 az új trónbitorló

A 47-es ügynök nemcsak a Hitman 3 dubaji küldetésén jár a világ tetején, de a brit dobozos játékeladások toplistájának csúcsára is felküzdötte magát, túlszárnyalva az előző játék eladásait is.

Az elmúlt hetet a Hitman 3 nyerte meg az Egyesült Királyságban, már ami a dobozos játékeladásokat illeti. Az IO Interactive játékából 17 százalékkal több fogyott, mint a 2018-as elődjéből, a legnagyobb kereslet pedig a PlayStation 5-ös példányokra volt: az erre a platformra vásárolt kiadások adják az eladások majdnem felét. Tudva, hogy a digitális eladások nagyon pörögtek, a siker valószínűleg nem meglepetés.

A hetekig csúcstartó Animal Crossing: New Horizons a második helyre esett vissza egy 8 százalékos keresletcsökkenés után. Mivel a brit piacot elérte egy kisebb PlayStation 5-utánpótlás, ez az arra kiadott címek iránti érdeklődésen is meglátszik: a Spider-Man: Miles Morales az ötödik helyre ugrott fel, míg a Demon's Souls remake-je a 27. helyezésig jutott, de az új Call of Dutynak és az Assassin's Creed: Valhallának is jót tett a Sony-gépek érkezése. 

  1. Hitman 3
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  5. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  6. Grand Theft Auto V
  7. Ring Fit Adventure
  8. Just Dance 2021
  9. Minecraft (Switch)
  10. FIFA 21
5 komment - szólj hozzá!