Megérkezett a Godzilla vs. Kong előzetese

Egy ideje várjuk már, hogy ez a két legendás monstrum egymásnak essen, és végre befutott az előzetes. A Godzilla vs. Kong a Warner Bros. stratégiájának hála az HBO Maxre is felkerül, így nem kell már olyan sokat aludnunk a filmig sem.

Azt régóta tudjuk már, hogy a Legendary szörnyuniverzumának gigászai előbb-utóbb szembetalálkoznak egymással. A 2014-es Godzillával megkezdett világba beletartozik értelemszerűen a folytatás, a Godzilla II: A szörnyek királya is, illetve a 2017-es Kong: Koponya-sziget, hamarosan pedig eldől, ki a nagyobb legenda, Godzilla vagy King Kong. 

Az Ideglelés 3-at is rendező Adam Wingard szállítja nekünk a monumentális szörnybunyót, amiben a két címszereplőn túl láthatjuk A szörnyek királyából visszatérő Millie Bobby Brownt és Kyle Chandlert, valamint Alexander Skarsgårdot, Rebecca Hallt, Brian Tyree Henryt, Shun Ogurit és Jessica Henwicket is.

A Warner Bros. terveinek megfelelően a Godzilla vs. Kong is egyszerre debütál a mozikban és az HBO Maxen (legalábbis Amerikában), ezért az előzetest is előrébb hozták az eredetileg kitűzött időpontról. Március 26-án kiderül, ki a szörnyek igazi királya!

31 komment - szólj hozzá!