Készül az új KotOR, de nem az EA-nél?

A 2000-es években megjelent Knights of the Old Republic-játékokat múlhatatlan rajongás övezi, és sokan szívesen viszontlátnák őket valamilyen formában. Lehet, hogy egy új KotOR már közelebb van, mint gondolnánk?
  • Írta: gorien

Kommentek

#16
Szerintem a CD Projekt Red fogja csinálni. Most végeztek a Cyberpunkkal, még gyorsan patchelik és mehetnek a SW-ra :) Van kapacitás :)
#15
#7: Én is ettől félek, hogy ez lesz a meglebegtetett ow játék.
#14
Hab
#13: Specializálódási lehetőség nagyon jó volt a 2. részben. Az elsőnek valamivel jobban szeretem a sztoriját, kb olyan szintű fordulat van benne, mint az "Én vagyok az apád", de a 2. részt is nagyon szeretem. Szerintem annak is jó a sztorija.
#13
Sztem a Kotor 1 minden szempontbol ezerszer erosebb volt mint a folytatas.
#12
Akkor tippelek. Tencent.
Battle Royalba ott vannak a szeren, sosem gondolnék rájuk, multi móka ami eladható star Wars köntösbe, szóval battlefront 3.
Ja de ez kotor. Akkor nem szóltam :)
#11
No hát akkor itt van még egy fejlesztő, akire senki nem gondol -> R*

#9: Az Obsidiant mondjuk adnám... mondhatni van tapasztalatuk ezen a téren
#10
#9: Az Obsidian viszont érdekes lenne,mert ugye ők most már a MS stúdió részei.Ráadásul amikor a 2. rész megjelent(amit ők csináltak),az xbox exkluzív volt konzolon.
#9
"olyan csapatnál készül, akikre nem is gondolnánk"
Akkor gyerünk, most mindenki együtt erősen koncentráljon és ne gondoljon az Obsidian-ra.
#8
#5: Nehogy! Minőségi cuccokat gyárt a Larian, de minden játékuk vicceskedő, kis sztorikra építő. a főszálaik és a világépítésük nem elég jó ahhoz ,hogy kiaknázzák az SW lehetőségeit; nem is beszélve arról, hogy a KOTOR 2 megismételhetetlen sztorija után nem hiszem hogy komolytalan irányba kellene elvinni. ja s milyen lenne már körökre osztottan?
#7
Remélhetőleg nem a Ubisoft gyártja.
#6
Epic. És VR only. :)
#5
#4: Bárcsak Larian lenne! Álmodik a nyomor.
#4
#3: CI Games.
#3
"...egy olyan csapatnál készül, akikre nem is gondolnánk." = Naughty Dogs :P
#2
“EA-nél?”
#1
Nekem mindegy, hogy ki készíti, de ha jönne egy jó kis Star Wars RPG, ami *tényleg* jó, azt simán venném és rommá kockunám vele a fejem.