System Shock - jön az új demó, indul az előrendelés

Kezd egyre határozottabban körvonalazódni a Nightdive Studiosnál készülő System Shock-remake. A fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése szerint nemsokára indul az előrendelés, vele együtt pedig érkezik az új demó.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Soha nem játszottam az eredetivel és elnézve azokat soha nem is fogok mert egyszerűen túlságosan régik. De a demót imádtam.
#7
A Prey (2017) is sokmindent a System Shock formubálból merített és hiába nem teljesített túl jól anno az ipar szerint (jó hülyék review-olták és csak mint FPSként tekintettek rá), aki odafigyel és élvezi az ilyenfajta FPS/RPG dolgokat, az biztos imádni fogja a remake-et is. Emiatt nyerte el az első Deus Ex is a "kult" státuszt a fan-ok között, mert nem egy hagyományos FPS játék volt a korához képest.FPS létére mind Prey mind a System Shock 1-2, Deus Ex "szabad" kezet adott a játékosoknak az eszetlen lövölde mellett!
#6
Én még nem játszottam egyik résszel sem, de a második részt valóban sokan emlegetik egylapon a remekmű kifejezéssel. Tudtommal azt már Ken Levine dirigálta, őt meg nem kell bemutatni. Kíváncsian várom ezt a részt, de azt kétlem, hogy egy fps lövölde elemeket tartalmazó játék kifog a rajtam, vagy bárkin, aki kicsit is szakavatott.
#5
#2: Annak idején (97 vagy 98 körül) a Deus Ex-el is ez volt sok ember problémája, de ha belejön az ember, és nem kezd el kapkodni, akkor nagyon beszippant.
#3 az a baj, hogy a mai átlag játékok vagy kézenfogva vezetnek végig, vagy direkt szivatnak (pl. DS széria), kevés a közép-nehézségű.

Ma már alig játszom sajnos, de ha pár órára előveszek egy régebbi akármilyen játékot (akció, verseny, kaland) a modernebbek után, bizony sokkal nehezebbnek tűnnek.
#4
#3: Nem neked való. End of story
#3
#2: Hű...fingom se volt a demoban mit kell csinálni..Nem csoda hogy kimaradt a széria játszani akarok nem magam szopatni
#2
Jól hallottad, a System Shock 1-2 eléggé megelőzte a korát. Mai szemmel szerintem az átlagnak nehéz volna, de majd kiderül, hogy mennyire hű remake.
#1
sok helyen azt olvastam, h ez a valaha volt egyik legjobb jatek
igaz ez? mert akkor viszont elegge varom mi lesz belole