Rengeteg karakterrel érkezik az új LEGO Star Wars

  • Írta: szlav
  • 2021. január 25.
  • Hír
Link másolása
A kilenc mozifilmet felölelő LEGO Star Wars: The Skywalker Saga elképesztően tartalmasnak ígérkezik. A több mint 300 játszható karakterrel és 23 helyszínnel biztos, hogy minden Star Wars-rajongó megtalálja majd a kedvencét.

Az Official PlayStation Magazine legújabb számában (via TheGamer) a TT Games egyik vezető dizájnere, Dawn McDiarmid (nem összekeverendő Ian McDiarmiddel) mesélt az idén érkező LEGO Star Wars: The Skywalker Sagáról. Úgy tűnik, hogy összes számozott Csillagok háborúja-filmet felölelő játék teljesen újradefiniálja majd a sokak által kedvelt LEGO Star Wars-játékokat, hiszen nem csupán az alapművek megközelítésében, de a méreteiben is egészen rendhagyó lesz.

McDiarmid elárulta, hogy az alkotás körülbelül 800 egyedi karaktert vonultat majd fel a messzi-messzi galaxisból, melyek közül 300-at mi magunk is irányíthatunk majd. Bizony, itt nem csak a leghíresebb jedikkel vagy pisztolyhősökkel kell majd számolnunk, hiszen többek közt még Babu Frik, a Skywalker kora mókás hackere is játszható figura lesz.

A játék alatt doromboló új engine a hírek szerint óriási szabadságot ad majd nem csak a fejlesztőknek, de nekünk, a játékosoknak is. McDiarmid elmondása szerint a The Skywalker Saga egy szabadon bejárható nyílt galaxisban játszódik majd, ahol még véletlenszerű űrcsatákba is belekeveredhetünk. Ami pedig a már jól ismert helyszíneket illeti: 23 bolygó vagy hold áll majd a rendelkezésünkre, melyek összesen 28 egyedi pályát tartogatnak.

További újdonság, hogy ezúttal nem kell ragaszkodnunk a filmek kronológiai sorrendjéhez. Természetesen végigjátszhatjuk a történetet a Baljós árnyaktól egészen a Skywalker koráig, ha úgy tartja kedvünk, de a nyíltabb megközelítésnek köszönhetően egyáltalán nem leszünk erre rákényszerítve, mindenki azt a Star Wars-élményt kapja, amit csak szeretne. Az open world-formátumnak köszönhetően egyszerre több küldetésen is dolgozhatunk - bárhogy is fessen ez a gyakorlatban.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga idén érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...