Nem lesz rövid a The Witcher-anime

Kétféle előzménysztori is készül a Netflixnél a The Witcher világából, és mindkét oldalról érkeztek új híreink. Megtudtuk, hogy milyen hosszú lesz a Nightmare of the Wolf, és azt is, hogy kivel bővülhet a Blood Origin szereplőgárdája.

A The Witcher-rajongók jól teszik, ha szemmel tartják a Redanian Intelligence híreit, hiszen a pontos forrásaikról ismert rajongói csapat sorra szállítja a megbízható információkat. Ezúttal a Netflixnél készülő The Witcher: Nightmare of the Wolf kapcsán csíptek el egy fotót, miszerint a Vesemirről szóló animefilm 81 perces hosszúsággal érkezik majd.

A Deadline értesülései szerint mozgolódik a The Witcher másik spin-offja is, a Blood Origin, melyről tavaly nyáron hallottunk először. A hatrészes széria a már ismert sorozathoz képest nem kevesebb, mint 1200 évvel kalauzol minket vissza a The Witcher világának múltjába, így biztosak lehetünk benne, hogy merőben eltérő kalandoknak lehetünk majd szemtanúi.

Habár sokat nem tudunk a sorozatról, a magazinértesülés szerint Jodie Turner-Smith (The Last Ship, Queen & Slim) is csatlakozik a szereplőgárdához, mégpedig egy elit harcos, Eile szerepében. Az isteni hanggal megáldott katona otthagyja korábbi életét, hogy a királynője védelmezőjéből egy nomád zenésszé váljon. Mivel a széria a witcherek eredettörténetéről szól, nem kizárt, az sem, hogy Eile lesz az első hivatásos szörnyvadász.

6 komment - szólj hozzá!