Jól jött a Battlefront II-nek az Epic akciója

A Star Wars: Battlefront II támogatása tavaly tavasszal ért véget, ám az Epic Games Store nem is olyan régi akciója megmutatta, hogy van még érdeklődés iránta. Az EA hatalmas játékosszám-növekedésről számolt be.
  • Írta: gorien

Kommentek

#9
#5: lol
jah en is a game search kepernyo nezeset szeretem a legjobban a multiplayer jatekokban! :D
(sztem most probald ki amig van kikkel-ha nem esne le az ironia)
#8
#6: Kamumra? Nem én írtam hogy ilyen van hanem a #2-esbe grindcore.. és mivel írta nyilván látta valahol. (Tudod én képes vagyok azt feltételezni ,hogy ami beszélgetések mennek azok a valóságról mennek és senki nem hazudozni jár ide..) Nem tudom ez mire vezethető vissza ,de ez a gamekapocs valami gyűjtőhely lehet a gyerekkorban valami irtózatos traumát átélt embereknek, akik azt hiszik minden ember csak hazudni tud.. Sajnálom ,szar lehet így az életük senkiben sem bízni..
#7
#6: Arról nem ő tehet, hogy meghaladja a képességeidet pl. az ebay megnyitása.
#6
#2: Rákerestem a kamudra és egy ilyet sem találtam hogy ezeket árulnák.Vagy már elkapkodták az emberek? Te hol láttad? Interneten hírdették esetleg sarki boltban vagy a zöldégesnél? Esetleg linkelnél egy olyan oldalt, ahol ömlesztve árulják a sok regisztrációt? Előre is köszi.
#5
megvettem téli leárazáson steam-en, kb amikor kedvem támadt kipróbálni bejelentették az ingyenességet, el is ment a kedvem, szépen kivárom, hogy lehűljön a dolog, gondolom nem lesz úgy se kihalt a játék, ha elszállingózik a legtöbje
#4
#2: Fogyatékosok mindig lesznek akik accountot vesznek.... nem az eladó hibája. Ők csak pénzt akarnak keresni.. ha nem lennének debilek ilyen emberek se lennének.
#3
*fog
#2
Es kb egy het mulva ezek nagy resze nem dog jatszani, raadasul vannak olyanok is hogy valakik beregeltek 10-20 accot es aruljak ugy hogy epic acc bf2-vel lol...
#1
Hátha ennek köszönhetően újraindul a live service, hiszen ahogy a Disney mondta bőven lesz Star wars tartalom.