Harry Potter-sorozatot szeretne a Warner

A WarnerMedia egyik legsikeresebb franchise-a a Harry Potter- és a Legendás állatok-filmekből álló varázslóvilág, így nem csoda, hogy a Warner és az HBO Max fejesei azon gondolkoznak, miként lehetne sorozattal is bővíteni.

A Harry Potter-filmek 2001-től kezdve voltak visszatérő vendégei a moziknak, hogy aztán később átadják a helyüket a Legendás állatok és megfigyelésüknek, amelynek a második része, a Grindelwald bűntettei is már több mint két éve debütált. A J. K. Rowling által létrehozott Wizarding World-franchise persze nem csak ennyiből áll – videojátékos fronton például a Roxfort múltjába kalauzoló Hogwarts Legacynek örülhetünk majd.

A Harry Potter-jogokat birtokló WarnerMediának pedig épp kéznél van az HBO Max, amit fel kell pörgetnie, nem ördögtől való hát az ötlet - amint arról a The Hollywood Reporter is értesült -, hogy a cég executive-jai épp arra keresik a megoldást, hogyan vihetnék el Harry Potter világát a streamingplatformra.

Az HBO Max és a Warner képviselői egyelőre csak keresik az írókat és azt az ötletet, amit sorozattá lehet formálni, ezért a projekthez értelemszerűen nem is tudunk kötni senkit. Egy darabig tehát még ne várjuk, hogy a varázslóvilág kisképernyőn tér vissza, de a mozikban 2022-ben találkozhatunk majd a Legendás állatok harmadik felvonásával, amiben már Mads Mikkelsen fogja alakítani Grindelwaldot.

7 komment - szólj hozzá!