Harry Potter-sorozatot szeretne a Warner

A WarnerMedia egyik legsikeresebb franchise-a a Harry Potter- és a Legendás állatok-filmekből álló varázslóvilág, így nem csoda, hogy a Warner és az HBO Max fejesei azon gondolkoznak, miként lehetne sorozattal is bővíteni.
  • Írta: gorien

Kommentek

#7
#5: Don Dumbledor golyót adott neki, ettől megzakkant.
#6
#5: Sorozatokkal az a bajom, hogy ha egy évadban nem pörgetik fel a hangulatot, akkor kuka, ha meg nagy az érdeklődés, akkor húzzák az eredetileg kitalált sztorit, amíg lehet. Feltéve persze, hogy van sztori a következő évadra is, nem akkor kell összelapátolni.
#5
Szerintem sorozatba baszo lenne. Jobb lenne mint filmbe suriteni. Sorozatban sokkal hosszabban el lehetne meselni akar egy elozmeny tortenetet. Mondjuk Voldemort fiatal kora hogy miert fordult rossz oldalra, mi vette ra erre az utra.
#4
#3: Ez is jöhet vagy egy 7 rész utáni folytatás Harryékkel,bár erről már volt hír,hogy nem valószínű,hogy össze jön.
#3
#1: Én még korábbra mennék vissza. Megnézném a 4 alapítót, Mardekárt kölcsönösen, meg hogyan alakult ki ez az egész varázsló társadalom, a minisztérium esetleg, ilyesmi.
#2
#1: Erről amit írtál mindig is egy 2-3 részes mozi filmet szerettem volna.
a Star Warsba akárhányszor megláttam ezt a Adam Drivert,mindig Piton professzor jutott az eszebe,hogy eljátszhatná fiatalon.
#1
Szerintem Voldemort első "uralkodása" körüli időben kéne, hogy játszódjon. Esetleg egy fiatal Perselus, Sirious, Pettigrew és Lupin történetei benne a fiatal James és Lilly-vel?
Vagy vigyék el másmerre, de szerintem mindenképp a Harry Potter előtti időben kellene, hogy játszódjon.