King Arthur: Knight's Tale - éles a korai verzió

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Ma rajtolt el a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale korai hozzáférésű kiadása a Steamen, ennek apropóján pedig a játék látványos intróját is megleshetjük.

A Neocore Gamesnél készülő King Arthur: Knight's Tale a körökre osztott taktikai játékok és a hagyományos szerepjátékok keveréke, a körítésről pedig a megszokottnál sötétebb Artúr-mondakör gondoskodik: a történet szerint Sir Mordredet irányítjuk, akivel az a feladatunk, hogy összeszedjük a kerekasztal lovagjait, és újjáépítsük Camelotot.

A most megjelent Early Access-kiadás két sztoriküldetést és több mellékfeladatot mutat meg nekünk a kampány elejéből, kapunk egy kis ízelítőt a birodalommenedzsmentből, és négy különböző kaszt hét karakterét próbálhatjuk ki, miközben az ötödik szintig fejlődhetünk velük - az alapfelütés szerint érdemes rájuk odafigyelni, ha ugyanis meghalnak, végleg elköszönhetünk tőlük, ráadásul el is árulhatnak bennünket.

A végleges játék PS5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik majd.

16.
16.
Macifasz
#13: Tekintve, hogy mindent évekkel később, 0.99 centért vesz meg humble bundle keretein belül, sztem fingja sincs arról mi az az early acces és mit kell elvárni egy ilyen státuszban lévő játéktól.
15.
15.
crytek
#14: Magyar fejben a történet nem angolul pattan ki.. szóval te milyen világban élsz?
14.
14.
delphijos
#4: Basszus , tényleg néha nem tudom hogy csak trollkodsz vagy ennyire buta vagy.

1. Valószínűleg amúgy a Sony-nak se éri meg, de presztízsből belefér a büdzsébe.

2. “Magyar cégnek magyarítani nem zseton mert eleve nincs mit”
Ó te jó ég.... Persze mert egy Magyar cég az Magyarul fog játékot fejleszteni, és azt külön utólag fordítják majd Angolra....

tényleg, melyik világban élsz te ???
13.
13.
FekaFOB
#2: Micsoda kozonseges ember vagy. Talan tajekozodni kellene elosszor, mielott baromsagokat irsz. Ez egy early access cim jelenleg, tehat sokmindent nem tartalmaz meg, amit a vegleges program fog. Tobbek kozott egyeb nyelveket, koztuk a magyart.
12.
12.
crytek
#9: Mivel ezt a cél szolgálja a komment szekció...
11.
11.
hedzsooo
Bezsákolva Steamről, hétfőtől én is nyúzom majd kicsit. A hangulata bejövős nagyon, már várom, hogy végre elkalandozhassak benne 1 csöppet. :-)
10.
10.
hedzsooo
#9: Hagyni kell, forogjon csak maganak, nem kell etetni mindig.;)
9.
9.
Macifasz
#2: Csak az early acces-ben nincs, a véglegesben már lesz magyar felirat. ;-) De amúgy is...ha nem érdekel a játék, minek zavar? :-D Ennyire kényszeresen hallatni akarod a hangodat kb. minden cikknél? :-D
8.
8.
DarkLord
Nem szeretem a körökre osztott dolgokat, de mivel a Baldurs 3-ban csalódtam így efelé kacsingatok. Tetszik a megjelenítése a játéknak. Nagyon dark atmoszféra uralkodik rajta így nézve, ami beszippantja az embert. Meg, akkor támogassuk már a magyar fejlesztőket is!
7.
7.
crytek
#6: Bennem is meginog amikor ti pökhendi emberek (mert vásároltok már mindenki más fölé teszitek magatokat) ,hogy véleményt valamiről csak akkor mondhat valaki ha vásárolt... Ez több mint nevetséges.

Inquizitor még nem volt bundlezva. Majd itt a gk-n fogod látni ha nekem is meglesz :)

"egy kb mindenki altal megvetelre kerulo ps4 exkluzivot" Aha mesélj még melyik ps exlúziv ment el 110 millió példányban? Csak azért írtam 110 -et mert mondtam kb majdnem mindenki... nem hogy itthon de világszinten sem érdekelnek mindenkit ezek a címek...
6.
6.
#4: Eddig nem gondoltalak butanak, de most kicsit megingott bennem a dolog, összehasonlítasz egy kb mindenki altal megvetelre kerulo ps4 exkluzivot egy retegjatekkal...es aruld mar el hany orad van az Inquizitorban? Te is benne vagy a 100-ban akik toljak neha? Mert en igen. De te? Magyarázol de tamogatni mar nem tamogattad oket eddig se.
5.
5.
manderel
#4: Valószínűleg azért a Sony játékaiból nagyságrendekkel több fogy itthon, mint ebből fog.
4.
4.
crytek
#3: Jaj mindig ez a kamu szöveg..ne éri meg persze a sonynak megéri a überisten játékait magyarítani?

Ja de majd mindjárt jön az hogy Magyarország a világ ps nagyhatalma azért...magyar cégnek magyar nyelv az nem zseton mert eleve nincs mit magyarítani és nem kell embereket fizetni külön akik fordítanak.

Szóval ez a nem éri meg nagyon nem igaz..
3.
3.
delphijos
#2: Ez nem “hazafiasság” kérdése. Hanem egyszerű üzleti döntés. Teljesen őszintén amennyi eladás itthon összejön, egyszerűen nem éri meg. Sajnos ez van. Ja, és bármilyen fura, van aki szereti a körökre osztott játékmenetet. Ha valami nem a te stílusod / ízlésed, rögtön “mocsok” ? Amúgy meg gondolod hogy pont te hiányzol majd nekik a vásárlók közül, amikor majd 1 dollárért vennéd meg 10 év múlva ? De azért hőbörgsz itt hogy hogy a Magyar nyelv, mi ?
2.
2.
crytek
Megtisztelve érzem magam egy magyar cég által nem rakni bele magyar nyelvet...BRAVÓ!!! Na nem mintha érdekelne a körökre osztott mocskuk
1.
1.
FekaFOB
Kár, hogy az a 2 küldetés csak 1 órányi játékot jelentett, igaz annak minden egyes percét élveztem. A mellék küldetésekkel még lehet benne ugyanennyi talán. Nagyszerü játék, várom a végleges verziót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...