Project 007 - az IO Interactive trilógiát tervez

Az IO Interactive nagyot ment a Hitman-trilógia lezárásával, de a dánok mégsem veszik ki a jól megérdemelt pihenőt. Már javában készítik a James Bond-játékukat, amiből végül egy nagy kaliberű, háromrészes sorozatot szeretnének kerekíteni.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
#6: Szerintem kifejezetten szimpatikus döntés az, hogy egy teljesen új Bondot akarnak kreálni, és nem egy már meglévőt használnak.
#6
Nagyon kemény lenne, ha sikerülne leszerződniük úgy, hogy az eddigi filmekben szereplő Bondok közül, kiválaszthatnánk hogy nekünk melyik a szimpatikus és azzal lehetne végigvinni.
#5
Várós :D
#4
Nem nagyon van olyan fejlesztőcsapat, akiknek testhezállóbb feladat lenne egy Bond játék. Kifejezetten jó döntés, én is kíváncsian várom.
#3
Kb. ők jelentik most a minőség mércéjét nálam. A Hitman 3 nagyon kiforrott, szívvel-lélekkel összerakott professzionális csomag és az előző részek is példásan fel lettek tekerve.
#2
Ez a kép nagyon szuggesztív a GoldenEye 007-el és nem zárom ki, hogy akár még jó is lehet. Mondjuk ha tippelnem kéne, akkor FPS nézet lesz benne.
#1
Valószínűleg egy Hitman játék lesz 007 köntösben, kivéve hogy Bond nem egy bérgyilkos. Gondolom ötvözik a Hitmant a Splinter Cell-lel. Nekem várós