Íme, a The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

  • Írta: szlav
  • 2021. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén sem maradnak újdonságok nélkül a The Elder Scrolls Online játékosai. Idén a Gates of Oblivion történetszálát követhetik a kalandorok, melynek első fejezete Blackwood mocsárvidékére vezet bennünket.

2020-ban Skyrimé volt a főszerep a The Elder Scrolls Online világában, idén viszont az Oblivion történetéből merít a Bethesda MMORPG-je. A Gates of Oblivion eseményei 800 évvel előzik majd meg a The Elder Scrolls IV cselekményét, a feladatunk pedig az lesz, hogy megvédjük Cyrodiilt az ördögi daedra, Mehrunes ármánykodásától. A bejelentéshez érkezett egy elképesztően látványos előzetes is:

A Gates of Oblivion első fejezete Blackwood irányába terel majd bennünket, így nem meglepő az sem, hogy felfedezhetünk számos ismerős helyszínt, többek közt Leyawiin városát is. A Bethesda ígéretei szerint több mint 30 órányi tartalommal bővül majd a szerepjáték fő történetszála, de természetesen ezen felül is lesz rengeteg tennivalónk a további mellékküldetésekkel és a csapatos kihívásokkal. További újdonság, hogy az MMO bevezeti a hagyományos The Elder Scrolls-játékokból ismerős companion-rendszert, vagyis mindig lehet egy útitársunk, aki kisegít minket a bajban (vagy cipeli helyettünk a sárkánycsontokat).

A Blackwood megjelenésére még várnunk kell egy keveset, az ugyanis június 1-jén élesedik PC-n, egy héttel később pedig konzolokon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...