Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.
  • Írta: gorien

Kommentek

#17
#15: Teljes mértékben egyet értek veled.
#16
#11: Azert van ott elokelo helyen, mert aki jatszott vele, es nem YT videok alapjan ertekeli a jatekot, az tudja, hogy mennyire betudja az atmoszfera, karakterek stb. szippantani az embert. Alairom a tenyt, hogy voltak vele gondok, meg jottek emberek frocsogni, hogy szar felkesz betaverzios okadek a cucc. Bar minden felkesz betaverzios fos jatek ilyen szar lenne. :)
#15
#13: Azzal,hogy nem sablon Disney hercegnős lett a történet és a vége!
Izlések és pofonok valakinek bejött valakinek meg nem,de végre nem sablon történet és átlagos játék született.Csak ezt nem mindenki meri bevállalni,ezért kapjuk a sok tucat játékot.
#14
#13: Nyilvánvaló. Kettőnél több agysejtet igényel a feldolgozása, és túlbecsülték a gamer társadalmat. Az eredményt látjuk.
#13
#6: Mivel baszták el a történetet?
#12
ne szórakozzunk már, hogy a két Eivor közül pont a női szinészt jelölték...ég és föld az ő és Magnus Bruun teljesítménye közötti különbség. nemcsak hogy jobban illik a karakterhez a hangja, de autentikusabb is a férfi előadásmódja.
#11
#9: Szomorú, hogy ilyen kevés jelölést kapott. A történet, a design és az audio is simán megérdemelte volna.
Annak azért örülök, hogy közönség szavazásokon rendre előkelő helyen szerepel.
#9
CP77 a melto helyen!!! ;) A haterek meg menjenek csinaljanak meg vagy 10 reget, hogy elmondjak 10x mekkora szar MEG mindig a jatek. :)
#7
Stratégia és szimulátor összevonva itt is. Röhej.
Inkább legyen egy "Legjobb Microsoft Flight Simulator" kategória, ha már mindenképp nyernie kell valamiben :).
#6
Hihetetlen hogy a last of us kettot igy feldicsertek, azok utan hogy tonkrevagtak az egesz storyt. Abby pedig az egyik legunszimpatikusabb karakter undorito kigyurt karokkal a hideg is kirazott tole. De most komolyan, a nagyszeru elso resz utan igy tonkrebaszni a tortenetet, es ezek utan meg ezt a jatekot dicserik agyba fobe..
#3
#2: Nyugi csak en hivom igy. Elismerem a jatek erdemeit de nekem nagyon nem talalt be se ez se az elodje. Probalkoztam mind a 2-vel tobbszor is de szamomra rohadt unalmas.
#2
#1: És sokáig így is marad! Bárki bármit mond minden téren maradandót alkottak. Erre mindenki emlékezni fog az tuti!
#1
Na maa megint itt a Last of Fasz 2 :/